IS Liigapörssin playoffsit alkavat – katso PörssiTV:n ennakko

21.3.2019

Liigan virallisen valmentajapelin IS Liigapörssin playoffsit käynnistyvät neljännesfinaaleista.

Panokset ja pelit kovenevat kaukaloiden lisäksi myös IS Liigapörssissä. Panosta ei puutu pelijakson voiton lisäksi kisassa koko kauden parhaan valmentajan tittelistä. Nämä molemmat tittelit ovat haluttuja ja ne ratkeavat, kun Kanada-malja nousee ilmaan.

Pelaajien tavoin IS Liigapörssin PörssiTV:ssäkin valmistaudutaan playoffseihin. Ennakoinnissa ovat neljännesfinaalien otteluparit sekä tietenkin valinnat Liigapörssin alkavaan playoffs-jaksoon. Studiossa puhetta pitävät Ville Järvinen sekä Ville Touru.

Katso PörssiTV:n vinkit ja kasaa oma joukkue torstaina alkavaan playoffs-jaksoon.

>> Kasaa oma joukkueesi


---
Published by: Juuso Kauppinen