Liigan ratkaisuhetket aina taskussasi – lataa uusi Liiga-appi puhelimeesi

19.3.2019

Lapa jäähän ja katse appiin! Lataa Liigan virallinen sovellus ja pysy tilanteen tasalla joka käänteessä. Olitpa sitten hallilla, kotisohvalla tai liikenteessä, Liiga-applikaation avulla et missaa hetkeäkään.

Liigan uuden applikaation avulla pystyt seuraamaan virallisesta tulospalvelusta kaikkien otteluiden tapahtumia ja tilastoja reaaliajassa. Lisäksi myös pelipäivän kokoonpanot ovat aina tuoreeltaan saatavissa. Pääset myös kätevästi tarkastelemaan sarjataulukkoa ja syventymään koko kauden joukkue- ja pelaajatilastoihin.

Applikaatiosta löytyy myös aina Liigan kuumimmat puheenaiheet ja Telian tarjoamat maalikoosteet. Myös lippujen ostaminen suosikkijoukkueesi otteluihin on tehty applikaation kautta helpoksi ja vaivattomaksi.

Liigan uusi applikaatio ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta tiistaista 19.3. lähtien.

* * *

Lataa App Storesta:

Lataa App Storesta

Lataa Google Play -kaupasta:

Lataa Google Play -kaupasta


---
Published by: Juuso Kauppinen