IS Liigapörssissä alkavat playoffsit – tässä ovat runkosarjan lopun tilastokärjet

18.3.2019
IS Liigapörssissä alkavat playoffsit – tässä ovat runkosarjan lopun tilastokärjet

Liigan valmentajapelin Liigapörssin playoffsit alkavat torstaina.

IS Liigapörssin kauden viides pelijakso paketoitiin Liigan runkosarjan päättymisen myötä viime torstaina. Jakson voiton valtakunnallisessa kisassa vei Sami Kääriäinen. Taistelu voitosta oli tiukka. Eroa kakkoseksi tulleeseen Jarkko Saariseen jäi lopulta kolmetoista pistettä ja voitto ratkesi vasta jakson päätöskierroksella. Kärkikolmikon täydensi Pasi Korhonen.

Koko jakson voiton vienyt Kääriäinen oli ykkönen myös Liigan omassa kimpassa. Eroa kimpassa toiseksi tulleeseen Jonne Laurilaan kertyi viisikymmentäneljä pistettä. Laurilan kanssa kakkospaikasta taisteli tiukasti Pekka Laakso, joka jäi lopulta vain neljän pisteen päähän. Neljäs oli Toni Alakangas ja viides Pia Laakso.

Eniten pörssipisteitä valmentajilleen jakson aikana takoi Pelicansin Oliwer Kaski. Huimassa vireessä koko rukosarjan ollut puolustaja oli myös koko runkosarjan tehokkain Liiga-pelaaja pörssipisteissä mitattuna. Kasken jälkeen vitosjakson pisteissä tuli HIFK:n Erik Thorell ennen JYPin Jarkko Immosta ja TPS:n Kaapo Kakkoa. Paras maalivahti oli KooKoon Oskari Salminen.

IS Liigapörssin playoffsit käynnistyvät torstaina Liigan neljännesfinaalien myötä. Torstain avauspäivän ohjelmassa on kaksi ottelua, kun TPS isännöi HPK:ta ja Pelicans HIFK:ta.

>> Kasaa oma joukkueesi IS Liigapörssiin


---
Published by: Juuso Kauppinen