4.2.2019

Picture: Tomi Natri

IS Liigapörssissä jokainen pääsee kokeilemaan siipiään valmentajana. Idea on kasata oma kuuden hengen joukkue Liigan pelaajista ja johdattaa se kohti voittoja.

Lauantain Liiga-peleihin päättyneen kauden neljännen pelijakson paras valmentaja oli Harri Salmi. Salmen joukkue keräsi ainoana koko nelosjaksolla yli 1200 Liigapörssi-pistettä. Voitto irtosi 1211 pisteellä. Kärkikolmikkoon kiilasivat myös Aaro Valtomaa ja Joni Virtanen.

Liigan omassa kimpassa taisteltiin myös voitosta. Liigan kimpan voittajaksi selviytyi Janne Peltola. Ero toiseksi yltäneeseen Jarkko Ahoseen oli lopulta 32 pistettä. Muut viiden kärjestä ottelulippupalkintoja voittaneet olivat Valtteri Vuorela, Jani Koski ja Timo Heikkinen.

Eniten Liigapörssi-pisteitä Liigan pelaajista nelosjaksolla nakutti huimassa tahdissa oleva Oliwer Kaski. Pelicans-puolustaja iski jakson kolmessatoista ottelussa pisteet 9+19 ja saalisti lopulta huimat 217 pörssipistettä. Tilastokakkonen oli Kärppien Jani Hakanpää 178 pisteellä. Hyökkääjien ykkönen oli HIFK:n Tommi Santala 154 pisteellä ja maalivahtien kärkinimi oli JYPin Eetu Laurikainen 137 pisteen saaliilla.

Pelaajien valinta runkosarjan viimeiselle pelijaksolle on jo käynnissä. Taistelu koko jakson sekä Liigan kimpan voitosta käynnistyy keskiviikkona kuuden ottelun kierroksella.

>> Kasaa joukkue IS Liigapörssiin tästä


---
Published by: Juuso Kauppinen