8.1.2019

Mikko Heiskanen luotsaa loppukauden playoffs-paikasta edelleen kamppailevaa KooKoota. (Picture: Timo Savela)

KooKoo on vapauttanut päävalmentaja Tuomas Tuokkolan tehtävistään. Joukkueen päävalmentajaksi on nimitetty apuvalmentajana toiminut Mikko Heiskanen.

– Joukkueen tuloskunnon romahtaminen pakotti meidät reagoimaan. Valmentajan vapauttaminen ei koskaan ole mieluisa ratkaisu, mutta emme nähneet muitakaan vaihtoehtoja, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

33-vuotias Mikko Heiskanen on kuulunut KooKoon valmennusryhmään kuluvan kauden ajan. Kahdella edellisellä kaudella Heiskanen toimi Mestiksessä pelaavan KeuPa HT:n päävalmentajana ja voitti sarjan mestaruuden viime keväänä.

KooKoon valmennusryhmässä jatkavat valmentaja Lovro Bajc ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

– Joukkueen ja seuran kristallinkirkas tavoite on edelleen pudotuspelipaikka. Kaikki on yhä omissa käsissämme, ja nyt keskitymme saamaan parhaan mahdollisen tuloksen irti tällä kokoonpanolla, Välimaa sanoo.


---
Published by: Antti Seppänen