Lassi Hurskainen ja Ässien Teemu Vuorisalo temppukisassa – katso kooste Porista

31.5.2018

Golfliiga jatkuu 25.-26.5. Porin Kalaforniassa Ässien isännöimällä osakilpailulla. Jalkapallotempuistaan tunne Lassi Hurskainen haastoi Ässien puolustaja Teemu Vuorisalon temppukisaan. Palaa videolta osakilpailun tunnelmiin.

Kalafornian aurinkoisessa viikonlopussa nähtiin Ässistä Teemu Vuorisalon lisäksi myös hyökkääjät Jarno Kärki ja Matias Varttinen. Lassi Hurskainen ja Vuorisalo kisailivat temppujen maailmassa golfkentällä. Molemmat käyttivät oman lajinsa välineitä – Hurskainen jalkapalloa ja Vuorisalo lätkämailaa.

Katso kumpi vei pidemmän korren. Voittajalle oli tarjolla kesän ensimmäiset jäätelöt.

Golfliigan seuraava osakilpailu on vuorossa 1.-2.6. Muurame Golfissa, jossa isäntäjoukkueena toimii JYP.

>> Golfliigan löydät osoitteesta www.golfliiga.fi!


---
Published by: Juuso Kauppinen