Ilves-hyökkääjä viikon tulikuumin Liigassa

23.1.2018
Ilves-hyökkääjä viikon tulikuumin Liigassa

Huippuvireinen Ville Meskanen nousi lauantain hattutempullaan Ilveksen kauden parhaaksi pistemieheksi. (Picture: Mikko Pylkkö)

Ilveksen Ville Meskanen on rankattu Liiga-viikon tulikuumimmaksi pelaajaksi. Listan kärjen miehittävät lisäksi HPK:n Oula Palve ja Lukon Toni Koivisto.

Ville Meskanen on ollut erinomaisessa vireessä erityisesti joulutauon jälkeisissä otteluissaan. 10 ottelun jaksolla 22-vuotias laitahyökkääjä on takonut 13 (7+6) pistettä ja noussut joukkueensa kultakypäräksi. Meskanen on pistekeskiarvolla mitaten runkosarjan kolmanneksi tehokkain pelaaja keskiarvolla 1,06.

"Huikeaa kasvua kausi toisensa jälkeen. Kehityskäyrä vie vahvasti kohti kolmen kirjaimen liigoja. Halu ja kyky ratkaista sisäänrakennettuna. Kokonaisvaltainen pelaaminen kehittyy koko ajan. Kuluneella viikolla viisi maalia."

Oula Palve jatkoi huipputehokasta tammikuutaan myös menneen viikon otteluissa. Kahdeksan ottelua ovat tuottaneet pisteet 4+10=14, ja Palve on pitänyt esityksillään HPK:n playoffs-liekin elossa.

"Kerhon ylivoimaisesti tärkein pelaaja tällä hetkellä. Johtaa HPK-orkesteria huippukapellimestarin ottein. Ovela pelintekijä tekee vaihdosta toiseen kiekon kanssa yllättäviä ratkaisuja, jotka avaavat maalipaikkoja ketjukavereille. Näkee koko kentän jatkuvasti erinomaisen peliasennon ansiosta. Rajaton itseluottamus. Mätti viikon kolmessa pelissä pisteet 1+4."

Yli 750 Liiga-ottelun konkari Toni Koivisto on löytänyt aiemmilta kausilta tutun tehokkuutensa runkosarjan edetessä. Tammikuun kahdeksassa ottelussaan joukkueensa kultakypäräksi noussut laitahyökkääjä on merkkauttanut pisteet 3+8 ja tehopörssiin lukeman +7.

"Lukon kultakypärä on ollut tammikuussa vahvassa iskussa vaikeamman joulukuun jälkeen. Nuorempana kovana viilettäjänä tunnettu laituri on kokemuksen myötä kypsynyt pelimiehenä uusiin mittoihin. Näkemystä ja malttia on tullut lisää rutosti. Viikon saldo 2+3."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Published by: Antti Seppänen