Janne Niskala juhli lauantaina voittomaalilla – "Rakkaus jääkiekkoa kohtaan on säilynyt"

18.11.2017
Janne Niskala juhli lauantaina voittomaalilla – "Rakkaus jääkiekkoa kohtaan on säilynyt"

Picture: Timo Savela

Lukko-kapteeni Janne Niskala saavutti perjantaina 400 ottelun rajapyykin Liigassa. Niskala palkittiin saavutuksestaan ennen lauantain Lukko–TPS-ottelua. Niskala nousi myös lauantain ottelun ratkaisijaksi iskemällä 2-1-voittomaalin päätöserässä.

Vuoden 2011 maailmanmestari on edustanut Liigassa vain kasvattajaseuraansa Lukkoa. Niskala on pelannut urallaan kotimaan pääsarjan lisäksi myös NHL:ssä (6 ottelua), AHL:ssä (80), KHL:ssä (197), SHL:ssä (138) ja Sveitsin pääsarjassa (44).

– Arvostan sitä, että olen pystynyt pelaamaan näin monta ottelua Liigassa ja saanut pelata ne kaikki Raumalla. Muistan hyvin sen ensimmäisen kerran, kun pääsin vetämään Lukon paidan ylleni, eikä innostus ole siitä mihinkään vuosien varrella muuttunut, Niskala sanoo Lukon verkkosivuilla.

– Oma vaatimustasoni on korkealla, haluan pelata hyvällä tasolla ja kyetä auttamaan sitä kautta joukkuetta. Voittamiset ja onnistumiset ovat iso osa tätä touhua.

– Rakkaus jääkiekkoa kohtaan on säilynyt samanlaisena pikkupojasta tähän päivään. Nautin päivittäisestä työnteosta ja saan siitä voimaa. Toivon, että pystyisin pelaamaan terveenä tulevaisuudessakin.


---
Published by: Antti Seppänen