Maalipörssin kärkipari vastakkain torstaina – kuka vahvin ehdokas maalitykkien kilpailussa?

26.10.2017
Maalipörssin kärkipari vastakkain torstaina – kuka vahvin ehdokas maalitykkien kilpailussa?

Maalipörssin kärkinimiä lokakuun lopulla 2017: Sami Lähteenmäki (vas.), Janne Keränen, Michael Parks ja Charles Bertrand.

Kärppien Charles Bertrand johtaa Liigan maalintekijätilastoa runkosarjan avauskolmanneksen täyttyessä. 10 maalin rajan alkukaudella on ehtinyt rikkoa myös Lukon Janne Keränen. Kuka on sinun ehdokkaasi runkosarjan maalikuninkaaksi tässä vaiheessa kautta?

Charles Bertrand on löytänyt hurjan maalivireen kahdeksannella Liiga-kaudellaan. 26-vuotias ranskalainen on takonut 13 maalia 19 ottelussaan. Bertrand on murskaamassa kaudella 2015-16 syntynyttä maaliennätystään. Tuolloin hän teki Sportin paidassa 19 täysosumaa.

Janne Keräsellä maaleja on koossa 10. Kokenut, 12. kauttaan Liigassa pelaava laitahyökkääjä rikkoi viime kaudella KalPassa pelatessaan ensimmäisen kerran urallaan 20 maalin rajapyykin. Kauden 24 osumastaan Keränen takoi peräti 14 ylivoimapelissä. Tällä kaudella Keränen on iskenyt maaleja tasaiseen tahtiin, kun sekä syys- että lokakuussa on syntynyt viisi maalia.

Ässien Sami Lähteenmäki on maalipörssin kolmonen yhdeksällä osumallaan. Kahdeksaan maaliin ovat yltäneet Sportin Michael Parks, Tapparan Jukka Peltola ja JYPin Juuso Puustinen.

Kuka on mielestäsi väkevin ehdokas runkosarjan maalikuninkaaksi? Osallistu Liigan verkkosivujen äänestykseen!

Sinun ehdokkaasi kauden maalikuninkaaksi?
Charles Bertrand, Kärpät
42.0%
Janne Keränen, Lukko
10.4%
Sami Lähteenmäki, Ässät
8.1%
Michael Parks, Sport
2.7%
Jukka Peltola, Tappara
12.2%
Juuso Puustinen, JYP
7.5%
Joku muu pelaaja
17.1%
Poll has ended

---
Published by: Antti Seppänen