Ässät nousi kuudenneksi – KalPa kaatui Ojamäen ja Kärjen maaleilla

8.3.2017
Ässät nousi kuudenneksi – KalPa kaatui Ojamäen ja Kärjen maaleilla

Ässät otti runkosarjan viimeisestä kotiottelustaan arvokkaat pisteet. (Picture: Tomi Vastamäki)

Keskiviikkoillan ainoassa liigaottelussa Ässät kaatoi KalPan toistamiseen tällä kaudella. Voitolla porilaiset nousivat jälleen kiinni suoraan playoffs-paikkaan.

Ässät–KalPa 2–1 (1–0, 1–0, 0–1)

Ässien kotivoiton takuumiehet olivat kahden pisteen iltaa viettäneet Jarno Kärki (1+1) ja Niko Ojamäki (1+1). Ottelun avausmaali syntyi ajassa 10.30, kun Ojamäki siirsi läpiajon päätteeksi Ässät johtoon. Kärki iski ottelun voittomaaliksi jääneen Ässien toisen osuman toisen erän kuudennella minuutilla. Ojamäen ohella voittomaaliin syöttöpisteen kirjautti myös Antti Kerälä.

KalPa nousi päätöserässä maalin päähän ajassa 58.04 syntyneellä Janne Keräsen maalilla. Keräsen osuman alusti kesken kauden Tapparasta KalPaan tullut Arttu Ilomäki. Kavennusmaalin jälkeen vierasjoukkue haki tasoitusmaalia kuudella kenttäpelaajalla, mutta Ässät johtoasemansa loppuun asti ja otti elintärkeät pisteet.

Kuluvalla kaudella Ässien ja KalPan runkosarjakohtaamisten voitot menivät tasan 2–2, pisteet tosin kääntyivät KalPalle luvuin 7–5.

>> Tilastot
>> Maalikooste


---
Published by: Juuso Kauppinen