Jesse Paukku vahvistaa Sportia – lisäksi tukku jatkosopimuksia

29.12.2016
Jesse Paukku vahvistaa Sportia – lisäksi tukku jatkosopimuksia

Sport on tehnyt hyökkääjä Jesse Paukun kanssa kevääseen 2019 asti ulottuvan sopimuksen. Lisäksi vaasalaisseura solmi tukun jatkosopimuksia.

Laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Jesse Paukki on edustanut koko uransa ajan kotikaupunkinsa Joensuun Mestis-joukkue Jokipoikia. Lisäksi kuluvalla kaudella hyökkääjä kävi yhden ottelun lainasopimuksella HPK:ssa ja iski heti liigadebyytissään Sportia vastaan kaksi maalia. Mestiksessä Paukku on tällä kaudella pelannut 28 ottelua pisteillä 11+15. Yhteensä Paukku on pelannut urallaan pudotuspelit mukaan lukien 131 Mestis-ottelua pisteillä 40+49.

– Paukku on ollut yksi Mestiksen parhaimpia pelaajia ja teki liigadebyyttinsä tällä kaudella meitä vastaan. Uskomme hänen auttavan meitä jo tällä kaudella ja pitkällä tähtäimellä hänellä on loistava mahdollisuus kehittyä hyväksi Liiga-pelaajaksi täällä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Paukku on kokoonpanossa perjantaina, kun Sport kohtaa KooKoon Vaasassa.

Jatkosopimuksia

Vahvaa liigakautta pelaava puolustaja Robin Salo jatkaa Sportissa kaudella 2017–18. Puolustajan kanssa on solmittu yhden vuoden jatkosopimus. Vasta 18-vuotias Salo on pelannut tällä kaudella 28 ottelua pisteillä 1+8, tehotilaston näyttäessä +4.

Lisäksi Sport on tehnyt Tomi Körkön, Tommi Tikan ja Jesse Rantamäen kanssa kahden vuoden jatkosopimukset. Körkkö ja Tikka ovat tällä kaudella nousseet vakituiseen rooliin Sportin liigajoukkueessa.


---
Published by: Juuso Kauppinen