Puolustaja Matt Generous palaa HIFK:hon

27.10.2016
Puolustaja Matt Generous palaa HIFK:hon

Matt Generous aloittaa HIFK:ssa jo kolmannen kautensa. (Picture: Tomi Natri)

HIFK ja yhdysvaltalaispuolustaja Matt Generous ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

31-vuotias Matt Generous pelasi HIFK:ssa helmikuusta 2014 lähtien viime kevääseen asti. Kovaotteinen puolustaja edusti viime kaudella helsinkiläisjoukkuetta 48 runkosarjaottelussa pisteillä 1+6. Lisäksi hänelle kirjattiin hopeamitaliin päättyneellä keväällä 16 playoffs-ottelua pisteillä 1+2.

Generous on pelannut Liigassa kaikkiaan viisi kautta. HIFK:n lisäksi Buffalon seitsemännen kierroksen varaus on edustanut Liigassa Lukkoa ja Sportia. Yhteensä Generousilla on vyöllään Liigassa 273 runkosarjaottelua ja 51 playoffs-ottelua.

Puolustaja saapuu Suomeen ensi viikon alussa.


---
Published by: Juuso Kauppinen