Liiga lauantaina: Ketkä nappaavat revanssin?

30.1.2016
Liiga lauantaina: Ketkä nappaavat revanssin?

Kumpi ottaa yliotteen HIFK:n ja HPK:n lauantaisessa kohtaamisessa? (Picture: Tomi Natri)

Tuplataistoviikonlopun osaotteluita pelataan lauantaina seitsemällä paikkakunnalla. Helsingissä HIFK ja HPK mittelevät tuplataistojen avauspelissään. Lue taustat illan täydelle kierrokselle.

TPS - Lukko | Kokoonpanot

TPS oli perjantain kamppailussa parempi luvuin 5-2. Kolmesta edellisestä kotipelistään TPS on voittanut yhden. Lukko on vieraspeleissään neljän tappion putkessa. Kymmenestä edellisestä vierasottelustaan raumalaiset ovat voittaneet vain yhden varsinaisilla peliajoilla. Viidestä edellisestä Turun kohtaamisesta voitot ovat TPS:lle 4-1.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

HIFK - HPK | Kokoonpanot

HIFK on seitsemän ottelun voittoputkessa. Kotipeleistään helsinkiläiset ovat voittaneet neljä viimeisintä. HPK on jäänyt viidessä viime ottelussaan ilman kolmen pisteen voittoja. Vierastappioiden putki on kolmen ottelun mittainen. Tällä kaudella HIFK on voittanut HPK:n kaikissa kolmessa kohtaamisessa. Kolme viimeisintä Helsingin yhteenottoa ovat päättyneet HIFK:n voittoon maalin erolla.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

Ilves - Blues | Kokoonpanot

Ilves katkaisi perjantaina vierastappioiden putkensa voittamalla Bluesin 4-2. Kuudesta edellisestä kotipelistään Ilveksellä on vain yksi voitto. Blues katkaisi tiistaina pitkän, kuuden vierastappion putkensa voittamalla HPK:n. Neljästä edellisestä Ilves-Blues-ottelusta voitot ovat tasan 2-2.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

JYP - KalPa | Kokoonpanot

KalPa katkaisi perjantain voitollaan JYPin neljän ottelun vierasvoittoputken ja palasi voittokantaan kolmen tappiopelin jälkeen. KalPa on ollut voitokas kolmessa viimeisimmässä Jyväskylän ottelussaan.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

Pelicans - Ässät | Kokoonpanot

Pelicansin väkevä erikoistilannepelaaminen ratkaisi perjantaina voiton Porissa. Kuuden vierasvoiton putkessa oleva Pelicans on hävinnyt kuusi peräkkäistä otteluaan kotonaan. Ässillä viisi tappiota kuudesta edellisestä vieraspelistään. Neljästä edellisestä Lahden ottelusta voitot ovat tasan 2-2.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

SaiPa - KooKoo | Kokoonpanot

KooKoo voitti perjantaina SaiPan Kouvolassa voittomaalikilpailussa 3-2 ja katkaisi neljän pelin kotitappioputkensa. SaiPa on koonnut viidestä edellisestä kotipelistä kolme voittoa ja 10 pistettä. KooKoolla on kolmesta edellisestä vierasottelustaan kaksi voittoa. SaiPa on voittanut kaikki viisi KooKoo-otteluaan Liiga-historian aikana.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon

Sport - Tappara | Kokoonpanot

Tappara otti perjantaina kauden kolmannen voittonsa Sportista ja venytti voittoputkensa viiteen otteluun. Sport katkaisi tiistaina pitkän, kahdeksan ottelun kotitappioputkensa. Tappara on ollut voitokas kahdessa edellisessä vierasottelussaan, mutta kymmenestä edellisestä vieraspelistä joukkue on saalistanut vain yhden kolmen pisteen voiton. Kahden viimeisimmän kauden neljästä Sport-Tappara-ottelusta voitot ovat kirvesrinnoille 3-1.

>> Otteluennakko
>> Pääsylipun ostoon


---
Published by: Antti Seppänen