Katso tästä Marko Tuulolan pelinumeron jäädytysseremonia

24.9.2015

HPK jäädytti lauantaina seuralegenda Marko Tuulolan pelinumeron 36. Tuulolan perintöä Kerhon paidassa jatkavat pojat Joni ja Eetu, joilla on käyttöoikeus jäädytettyyn pelinumeroon. Palaa videon myötä lauantain juhlallisiin tunnelmiin.

Neljällä vuosikymmenellä HPK:ssa ja Liigassa esiintynyt Marko Tuulola pelasi Liigassa yhteensä 942 runkosarjaottelua ja 153 playoffs-ottelua. Tuulola on kaikkien aikojen otteluykkönen HPK:ssa 614 ottelullaan sekä piste- ja syöttötilastojen kärki saldolla 49+206=255.

Viimeisen liigaottelunsa Tuulola pelasi 26.3.2014, kun HPK:n kausi päättyi playoffs-otteluissa neljännesfinaalitappioon Kärpille.

– Tämä on iso kunnianosoitus seuralta minua kohtaan. Koen, että 25 vuoden aikana olen tehnyt ainakin jotain asioita oikein, kun saan HPK:lta tällaista arvostusta, Tuulola tunnelmoi ennen juhlahetkeä.

Katso videolta tunteikas seremonia kokonaisuudessaan!


---
Published by: Juuso Kauppinen