Tuore Ruotsin mestari Jani Lajunen Tapparaan

6.5.2015
Tuore Ruotsin mestari Jani Lajunen Tapparaan

Tappara on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen tuoreen Ruotsin mestari Jani Lajusen kanssa. Lajusen lisäksi Tappara on tehnyt sopimukset Otto Rauhalan ja Jere Rouhiaisen kanssa.

24-vuotias Jani Lajunen on kaksi edellistä kautta edustanut SHL:ssä pelaavaa Växjö Lakersiä, joka tänä keväänä voitti maan mestaruuden. Lajunen oli mukana voittamassa myös Suomen viimeisintä miesten maailmanmestaruutta Bratislavassa vuonna 2011. Liigaa Lajunen on aiemmin pelannut Bluesissa.

Lisäksi Tappara on tehnyt sopimukset kahden oman nuoren pelaajansa kanssa. Jo viime kaudella Liigassa esiintynyt hyökkääjä Otto Rauhala on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen ja A-nuorissa pelannut puolustaja Jere Rouhiainen on tehnyt 2+1 -mallisen sopimuksen.

Kesän harjoitusrinkiin liittyvät tryout-sopimuksilla viime kaudella Kiekko-Vantaassa ja LeKissä pelannut 25-vuotias hyökkääjä Tomi Tuomisto sekä kirvesrintojen omat kasvatit Jonatan Tanus ja Anton Levtchi. Tanus pelasi viime kaudella pääosin LeKissä Mestistä ja Levtchi puolestaan oli A-nuorten paras pistemies.


---
Published by: Juuso Kauppinen