Matt Generous Sportista HIFK:hon

3.2.2015
Matt Generous Sportista HIFK:hon

Matt Generous suuntaa uusiin maisemiin. (Picture: Tomi Natri)

Sportissa pelannut puolustaja Matt Generous on tehnyt kevääseen 2016 asti ulottuvan sopimuksen HIFK:n kanssa. Seurojen välisessä pelaajavaihdossa toiseen suuntaan liikkuvat hyökkääjät Toni Leinonen ja Juha Tarkkanen.

Kuluneella kaudella 29-vuotias Matt Generous on pelannut Sportissa 45 ottelua pistein 1+3. Kolmella edellisellä kaudella Generous pelasi Lukon riveissä yhteensä 169 ottelua.

- Päätökseen vaikutti se, että Matt Generous ei tule jatkamaan Vaasassa ensi kaudella ja oli itse halukas siirtymään pois jo tässä vaiheessa, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä siirtoa.

Uudet vahvistukset HIFK:sta

Sport vahvistuu maajoukkuetauon aikana kahdella pelaajalla. 23-vuotias Toni Leinonen on pelannut kuluneella kaudella HIFK:n paidassa 16 ottelua (0+0), sekä Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä 15 ottelua (7+5=12). Yhteensä Leinosella on Liiga-pelejä takanaan 112.

21-vuotias Juha Tarkkanen on edustanut kuluvalla kaudella kolmea eri joukkuetta: neljässä ottelua HIFK:ssa (0+1), kuusi ottelua KalPassa (0+3) sekä Kiekko-Vantaassa 28 ottelua (5+11=16).

- Nyt tuli tällainen mahdollisuus, joten päätimme tarttua siihen. Saamme kaksi potentiaalista pelaajaa, jotka tulevat antamaan näyttöjä loppukauden ajaksi. Tarve oli myös hyökkäysosastolle, koska Ville Leskisen kausi päättyi loukkaantumiseen. Molempien uusien pelaajien sopimuksissa on seuran optiot ensi kaudesta, kertoo Markus Jämsä.

- Tulevat pelaajat ovat minulle tuttuja ja olen erittäin tyytyväinen, että saatiin kaverit tänne. He sopivat joukkueeseemme täydellisesti sekä ikänsä että pelityylinsä johdosta. He ovat juuri sellaisia pelaajia, joita Sport etsii tulevaisuutta ajatellen, kertoo Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen joukkueen tiedotteessa.


---
Published by: Antti Seppänen