Aho lainalle Ässiin – Elo ja Lähteenmäki sairastuvalle

26.1.2015
Aho lainalle Ässiin – Elo ja Lähteenmäki sairastuvalle

Picture: Matti Kailanto

Ässät lainasi Kärppien hyökkääjä Sebastian Ahon kolme ottelua kestävällä lainasopimuksella. Kärpät voi tarvittaessa kutsua pelaajan takaisin aikaisemmin. Aho saapuu paikkaamaan Ässien hyökkäystä, koska loukkaantumisten vuoksi sivuun ovat jääneet Eero Elo ja Sami Lähteenmäki.

17-vuotias Sebastian Aho on pelannut tällä kaudella Kärpissä 18 Liiga-ottelua pistein 2+3=5. Lisäksi Aho on pelannut kuluvalla kaudella Nuorten SM-liiga Kärppien riveissä kahdeksan ottelua pisteillä 0+7=7. Hän oli mukana myös vuodenvaihteessa Suomen maajoukkueessa nuorten MM-kisoissa.

Maanantaina hänet valittiin alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen. Liiga-debyyttinsä Aho teki kaudella 2013–14, jolloin hän pelasi Kärpissä kolme ottelua pisteillä 0+1=1.

- Aho on mielenkiintoinen ja erittäin lupaava pelaaja. Hän auttaa varmuudella joukkuettamme tämän viikon aikana, kertoi Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.

Elo ja Lähteenmäki sairastuvalle

Ässät tiedotti maanantaina myös joukkueen loukkaantumistilanteesta. Liigan maalipörssiä johtava Eero Elo on sivussa arviolta neljä viikkoa yläraajavamman vuoksi. Yläraajavamma pitää puolestaan vahvaa kauttaa pelaavan Sami Lähteenmäen sivussa arviolta kahdeksan viikkoa. Garrett Stafford kärsii lievästä alaraajavammasta. Staffordin pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin.


---
Published by: Juuso Kauppinen