Victor Westermarck jatkaa Espoo Bluesissa

8.1.2015
Victor Westermarck jatkaa Espoo Bluesissa

Espoo Blues on solminut puolustaja Victor Westermarckin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joista jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

20-vuotias puolustaja Victor Westermarck on tehnyt Liiga-debyyttinsä kuluvalla kaudella. Westermarck on pelannut kuluvalla kaudella 22 Liiga-ottelua pisteillä 1+7=8. Puolustajan tehotilasto on viisia maalia plussan puolella. Liiga-uran avausmaali syntyi 20. marraskuuta Vaasassa Bluesia vastaan. Puolustaja on pelannut kuluvalla kaudella myös kahdeksan ottelua lainalla Mestiksen Kiekko-Vantaassa.

– Westermarck on Bluesin yksi Liiga-kauden 2014–15 positiivisimpia pelaajia. Hänellä on loistavat mahdollisuudet kehittyä monella osa-alueella ja siksi odotamme hänestä Bluesin tulevaisuuden luottomiestä, kommentoi Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola.

Viime kauden Tampereen visiittiä lukuun ottamatta Westermarck on kiekkoillut koko uransa Espoossa. Westermarck edusti Tampereen visiitillään Tapparan A-nuoria ja LeKiä Mestiksessä. Jäähongan kasvatti oli viime kaudella mukana vottamassa A-nuorten Suomen mestaruuttaa Bluesin paidassa.

– Meillä on täällä hyvä joukkue kasassa ja kopissa hyviä jätkiä. Olen viihtynyt hyvin ja pelikin on kulkenut. Neuvottelut etenivät nopeasti ja jatkosopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös, kommentoi Westermarck tuoretta jatkosopimustaan


---
Published by: Juuso Kauppinen