Honkalehto palaa Ilveksen toimitusjohtajaksi

18.8.2014

Ilves-Hockey Oy on kutsunut Esa Honkalehdon seuran toimitusjohtajaksi. 48-vuotias Honkalehto on toiminut huhtikuusta 2014 lähtien Ilveksen liiketoimintajohtajana ja johtanut yhtiön operatiivista toimintaa.

Honkalehto toimi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajana 2004-10, jonka jälkeen hän vastasi pääsihteerinä vuoden 2012 yleisurheilun EM-kilpailujen operatiivisesta johdosta. EM-kilpailujen jälkeen Esa Honkalehto on ollut yrittäjänä urheilumarkkinoinnissa auttaen myös Ilves-Hockey Oy:tä sponsorihankinnassa.
Ilves-Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Vesa Kainulainen sanoo, että toimitusjohtajaksi haluttiin kokenut ja toimintaympäristön hyvin tunteva henkilö.
– Esa Honkalehdolla on laaja kontaktiverkosto ja monilta vuosilta näyttöä talouden hoitamisesta. Olemme tehneet viime vuoden aikana paljon työtä yhtiön talouskurssin kääntämiseksi ja se työ saa Honkalehdon valinnalla toimitusjohtajaksi lisävoimia. Ilves-Hockey Oy:n muutostyö on edennyt nyt viimeiseen vaiheeseen eli organisaation selkeyttämiseen ja tehtävien uudelleen jäsentelyyn. Odotan koko organisaatiolta ”Tekeminen ratkaisee kaiken” –hengessä menestystä kaikessa tekemisessä, Kainulainen korostaa.
– On hienoa palata tuttuun porukkaan, jolla tuntuu olevan palava halu nostaa Ilves takaisin huipulle. Oma roolini on ennen kaikkea talouden tervehdyttäminen, mikä vaatii sekä myynnin kasvua että tarkkaa kulukuria. Ilveksen urheilupuoli on kehittynyt mukavalla tavalla parin viime vuoden aikana, mutta mitaleista taisteleminen tulevaisuudessa vaatii myös kunnon talouspohjan, painottaa Honkalehto.


---
Published by: Antti Seppänen