Uusimmat

Linjatuomari Sakari Suomisen kausi huipentuu Kölnin MM-finaalissa
21.5.2017 - JK

Kolme kertaa peräkkäin Liigan parhaaksi linjatuomariksi valittu Sakari Suominen viheltää sunnuntai-iltana Kanadan ja Ruotsin välisessä MM-finaalissa.

Juuso Puustinen ja Miika Lahti vahvistamaan JYP-hyökkäystä
19.5.2017 - AS

Laitahyökkääjä Juuso Puustinen on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen JYPin kanssa. Keskushyökkääjä Miika Lahti puolestaan palaa kasvattajaseuraansa vuoden KHL-visiitin jälkeen.

Ässät testaa Italian maajoukkuehyökkääjää
18.5.2017 - JK

Ässät testaa kahden viikon ajan 27-vuotiasta Italian maajoukkuehyökkääjä Marco Insamia.

Tässä ovat Tapparan, KalPan, JYPin, HIFK:n ja TPS:n CHL-vastustajat
17.5.2017 - JK

Champions Hockey Leaguen alkulohkot arvottiin keskiviikkona Kölnissä. Katso tästä liigajoukkueista mukana olevien Tapparan, KalPan, JYPin, HIFK:n ja TPS:n vastustajat. Uusi CHL-kausi käynnistyy 24. elokuuta.

CHL:n alkulohkot arvotaan keskiviikkona Kölnissä – katso suora lähetys
17.5.2017 - JK

CHL:n alkulohkot arvotaan Kölnissä järjestettävässä arvontatilaisuudessa keskiviikkona 17.5. Suomen aikaa kello 17. Liigasta tulevan kauden CHL:ssä mukana ovat Tappara, KalPa, JYP, HIFK ja TPS.

Juha-Pekka Haataja KooKoosta HIFK:hon
17.5.2017 - AS

HIFK on solminut yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Juha-Pekka Haatajan kanssa. Kolminkertainen Suomen mestari pelasi kaksi viime kautta KooKoossa.

Janne Tavi JYPistä KalPaan
17.5.2017 - AS

Laitahyökkääjä Janne Tavi on tehnyt yksivuotisen sopimuksen KalPan kanssa. 27-vuotias Tavi on pelannut kaksi edellistä kautta JYPin paidassa.

Laine, Aho & Puljujärvi – hyväntekeväisyys tuo NHL-tähtiä Ouluun
15.5.2017 - JK

Kärpät ja Liiga Alumni järjestävät hyväntekeväisyysottelun Oulussa 11.8.2017. Tapahtumassa Liiga Alumnin joukkue kohtaa Kärpät Alumnin. Paikalla ovat suomalaisen jääkiekon kirkkaimmat tähdet Patrik Laineen, Sebastian Ahon ja Jesse Puljujärven johdolla.

Jarkko Immonen palaa JYPin paitaan
15.5.2017 - AS

Keskushyökkääjä Jarkko Immonen, 35, on tehnyt JYPin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Immonen on pelannut kaksi viimeistä kautta Sveitsin pääsarjassa.

KalPa sopimukseen kanadalaispuolustajan kanssa
15.5.2017 - AS

KalPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen puolustaja Mathew Maionen kanssa. 26-vuotias Maione pelasi viime kaudella Slovakian pääsarjassa.

Liigajoukkueet saivat Raviliigaan omat valmentajat – tässä he ovat
13.5.2017 - JK

Raviliigaan lähti mukaan yhteensä kaksitoista liigajoukkuetta. Nyt jokaisella joukkueelle on nimetty oma ravivalmentaja ja kotiravirata. Tutustu tästä vuoden 2017 Raviliigajoukkueiden taustoihin.

>> Osuudet ovat nyt myynnissä – osta osuus suosikkijoukkueesi hevosesta

Eetu Pöysti ja Miikka Pitkänen KooKoon uudet hyökkääjävahvistukset
12.5.2017 - AS

Hyökkääjät Eetu Pöysti ja Miikka Pitkänen siirtyvät KooKoon riveihin. Pöystin sopimus on yksi- ja Pitkäsen pesti kaksivuotinen.

Lukko vahvisti rivejään ruotsalaissentterillä
12.5.2017 - JK

Lukko on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen 28-vuotiaan ruotsalaissentteri Joakim Hilldingin kanssa.

Raviliigan osuuksien myynti on alkanut – sadalla eurolla mukaan
11.5.2017 - JK

Valtakunnallisessa Raviliigassa 2017 nähdään 12 liigaseuraa ja 11 ravirataa, jotka muodostavat 1 000 osaomistajan hevoskimppoja. Hanki osuutesi ja hyppää oman suosikkijoukkueesi väreissä kilpailevan ravurin vauhtiin.

KalPa vahvisti hyökkäystään – Kantola ja Lavoie saapuvat Kuopioon
10.5.2017 - JK

Menneellä kaudella hopealle yltänyt KalPa on vahvistanut joukkuettaan kahdella hyökkääjällä. Kai Kantola saapuu Kuopioon kaksivuotisella sopimuksella HIFK:sta ja Alex Lavoie 1+1-vuotisella paperilla Allsvenskanin Karlskogasta.

HIFK:lle viisi uutta sopimuspelaajaa: Ahtola, Carlsson, Thorell, Tyrväinen ja Varakas
9.5.2017 - AS

HIFK on tehnyt kaksivuotiset pelaajasopimukset Juhani Tyrväisen, Erik Thorellin ja Ville Varakkaan kanssa. Jerry Ahtola ja Patrik Carlsson pelaavat HIFK:ssa tulevan kauden kattavilla sopimuksilla.

Kauden 2016–17 palkitut kuvissa – katso upea palkintokavalkadi
8.5.2017 - AS

Parhaan valmentajan Kalevi Numminen -palkinto, Vuoden tulokkaan Jarmo Wasama -palkinto, herrasmiespelaajan Raimo Kilpiö -palkinto, parhaan maalivahdin Urpo Ylönen -palkinto, parhaan puolustajan Pekka Rautakallio -palkinto, parhaan linjatuomarin Pentti Isotalo -palkinto ja parhaan päätuomarin Unto Wiitala -palkinto... Katso, ketkä pokkasivat palkintoja perjantain Liigagaalassa.

KalPalle kolme uutta pelaajaa – Niko Hovinen maalille
8.5.2017 - AS

KalPa on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa maalivahti Niko Hovisen, puolustaja Valtteri Parikan ja hyökkääjä Frank Gymerin. Hovisen sopimus on yksivuotinen, Parikan ja Gymerin kaksivuotisia.

Janne Keränen siirtyy KalPasta Lukkoon
8.5.2017 - AS

Laitahyökkääjä Janne Keränen on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. 29-vuotias Keränen on pelannut kolme viimeisintä kautta KalPassa.

HIFK julkisti jatkosopimuksia kaudelle 2017–18 – katso sopimustilanne
8.5.2017 - AS

HIFK on julkistanut jatkosopimukset kymmenen päättyneellä kaudella joukkueessa pelanneen pelaajan kanssa. Lisäksi joukkueeseen kiinnitettiin kolme tulevaisuuden pelaajaa.