Suosituimmat

Runkosarjan parhaat 2017 palkittu – tässä voittajien lista
19.3.2017 - AS

Liigan runkosarjapalkinnot jaettiin sunnuntaina Helsingissä. Seuraavassa lista palkintokategorioista ja palkintojen voittajat.

Kansa on puhunut – HIFK:n Joe Finley on Liigan viihdyttävin pelaaja
19.3.2017 - JK

Liigan viihdyttävimmäksi pelaajaksi kaudella 2016–17 on valittu HIFK:n jättikokoinen puolustaja Joe Finley.

Liigatähdet valtaavat Helsingin Jääpuiston – tule sinäkin
19.3.2017 - JK

Viime kevään tapaan Liiga tuo tähtensä Helsingin keskustaan Jääpuistoon.

Mikä joukkue on sinun mestarisuosikkisi 2017?
21.3.2017 - AS

Liiga-kausi jatkuu tiistaina käynnistyvillä neljännesfinaaliotteluilla. Mikä joukkue on sinun suosikkisi Suomen mestariksi 2017? Osallistu Liigan verkkosivujen äänestykseen.

Huippuhetket: Ässät - Ilves
18.3.2017
Toisin kuin edellisessä kohtaamisessa, Ilveksen ja Ässien kolmannessa kamppailussa ei maaleilla juhlittu. Tästä huolimatta ottelu oli erittäin viihdyttävä ja molemmilla joukkueilla oli saumansa...
Playoffs 2017 käyntiin keskiviikkona – näin pelataan
14.3.2017 - AS

Liigan playoffs-ottelut käynnistyvät keskiviikkona 15. maaliskuuta. Playoffsien ensimmäisen kierroksen otteluissa kohtaavat Ässät ja Ilves sekä Kärpät ja HIFK.

Huippuhetket: HIFK - Kärpät
16.3.2017
HIFK:n ja Kärppien toinen kohtaaminen oli yhtä tasainen kuin ensimmäinenkin ja ottelu eteni jatkoerään jälleen lukemissa 3-3. Ratkaisu syntyi tälläkin kertaa nopeasti, kun Jasse Ikonen iski...
”Pitää hiekoittaa joka puolelle jäätä” – tässä playoffsien ennakkotunnelmia
19.3.2017 - AS

Liigan sunnuntain tapahtumassa palkittiin kauden parhaat pelaajat. Tiistaina käynnistyvien neljännesfinaalien joukkueet olivat myös esillä. Lue, mitä illan aikana sanottiin.

He olivat Alumnien tähtien ykköset – katso kuvagalleria
17.3.2017 - JK

Viime kausien tapaan entiset liigapelaajat valitsivat jokaisessa ottelussa ykköstähden, kakkostähden ja kolmostähden. Katso kuvagalleria joukkueiden tähtipörssin ykkösistä. Kaudella 2016–17 Alumnien tähdet tarjosi Qatar Airways.

Huippuhetket: Ilves - Ässät
16.3.2017
Ilves onnistui tasoittamaan sarjan, kun tamperelaiset kuittasivat torstaina voiton Ässistä maalein 6-1. Ottelu eteni kaksi erää tasaisissa merkeissä, mutta tamperelaiset takoivat päätöserän alussa...
Ilves jatkoajalla voittoon – Ässien kausi ohi
18.3.2017 - AS

Ilves ratkaisi paikan kevään neljännesfinaaleissa kaatamalla Ässät lauantaina 1-0 Aleksi Mustosen jatkoaikamaalilla. Ilves pelaa seuraavalla playoffs-kierroksella Tapparaa vastaan.

Liiga torstaina: Katkaisun paikka
16.3.2017 - AS

Playoffs-pelit jatkuvat torstaina Tampereella ja Helsingissä. Ässät ja HIFK ovat voiton päässä neljännesfinaalipaikasta. Lue taustat illan kamppailuihin.

Huippuhetket: TPS - HIFK
21.3.2017
TPS nappasi ensimmäisessä kohtaamisessa voiton HIFK:sta, kun ensimmäinen kiinnitys välieriin irtosi numeroin 4-1. Turkulaiset olivat varsinkin kaksi jälkimmäistä erää potkun verran vierailijoita...
Kahdeksan mestaruuden mies jätti kaukalot – katso huimat saavutukset
17.3.2017 - AS

Kärppien Ilkka Mikkola päättää upean kiekkouransa. Ennätykselliset kahdeksan Suomen mestaruutta voittanut Mikkola ilmoitti päätöksestään torstain tappiollisen HIFK-ottelun jälkeen.

Liiga lauantaina – neljännesfinaaleihin tai kesälomalle
18.3.2017 - JK

Ässät ja Ilves iskevät lauantaina yhteen playoffsien ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. Voittaja jatkaa neljännesfinaaleihin ja häviäjällä alkaa kesäloma. Lue ennakkoasetelmat illalle.

>> Lue Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot

Huippuhetket: Kärpät - HIFK
15.3.2017
Kärpät ja HIFK tarjoilivat ensimmäisessä kohtaamisessaan yleisölle jännitystä koko rahan edestä. Helsinkiläiset siirtyivät heti ottelun alussa johtoon, mutta Kärpät nousi pian rinnalle ja ohi. Robert...
Liiga tiistaina: Näistä asetelmista liikkeelle
21.3.2017 - AS

Kevään neljännesfinaalit polkaistaan käyntiin tiistaina. Tampereella Tappara isännöi Ilvestä ja Turussa TPS saa vastaansa HIFK:n. Mitä kauden aikaisemmat kohtaamiset kertovat tulevasta?

>> Lue Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot tiistaille

Ilves yllätti Tapparan loppuunmyydyssä Hakametsässä – tehohetki ratkaisi
21.3.2017 - JK

Ilves yllätti runkosarjan voittaneen Tapparan ensimmäisessä neljännesfinaaliottelussa tylyin 3–6 lukemin. Tupsukorvat iski toisessa erässä viisi maalia reilun seitsemän minuutin aikana. Loppuunmyydyn Hakametsän tehokkaimmat olivat Tapio Laakso (0+3) ja Matias Sointu (2+0). Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

Neljännesfinaalit 2017: Muistatko nämä playoffs-kohtaamiset?
21.3.2017 - AS

Liigan perinteikkäistä perinteikkäimmät kohtaavat tiistaina, kun kevään neljännesfinaalisarjat pyörähtävät käyntiin. Tampereella Tappara ja Ilves kohtaavat playoffseissa ensimmäisen kerran 16 vuoteen. Turussa TPS ja HIFK ottavat mittaa toisistaan playoffs-historian useimmin pelatussa sarjassa. Palauta mieleesi joukkueiden aiemmat kohtaamiset koosteessa.

Liigan Playoffs Show suorana lähetyksenä Ruudusta ja ISTV:stä
19.3.2017 - JK

Liigan Playoffs Show tulee ilmaiseksi suorana lähetyksenä Ruudusta ja ISTV:stä. Lähetys Sanomatalon Mediatorilta käynnistyy kello 17.