Suosituimmat

Kauden kovimmat tulokaspelaajat – kuka on sinun suosikkisi?
11.10.2017 - AS

Runkosarjan avausviidennes on esitellyt useita mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä Liiga-kaukaloissa. Löytyvätkö pörssikärjistä jo kauden vankimmat ehdokkaat Wasama-palkinnosta kamppailuun? Kuka on sinun suosikkisi?

CHL:n lohkovaihe päätökseen – tässä Liiga-joukkueiden ottelut
10.10.2017 - AS

Champions Hockey Leaguen alkulohkojen viimeiset ottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Liiga-seuroista Tappara ja JYP ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa. TPS:llä on vielä pieni mahdollisuus playoffs-peleihin.

Runoudesta lajiin: Tapio Laakson unelma
16.10.2017 - JK

Runoudesta lajiin -juttusarjassa runoilija Linda Huhtinen tekee tutkimusmatkan jääkiekon maailmaan, löytääkseen sillan runoudesta lajiin.

Ilkka Pikkaraisen lauantai päättyi pelirangaistukseen
14.10.2017
HIFK oli tyly juhlavieras TPS:n juhlaottelussa. Ilkka Pikkarainen oli juuri kaventanut päätöserän lopussa lukemiksi 2-5, kunnes turkulaishyökkääjällä pimeni. Pikkarainen huitaisi viimeisellä...
Jerry D'Amigo vahvistaa KalPan hyökkäystä
12.10.2017 - AS

KalPa on tehnyt tämän kauden kattavan sopimuksen viime kaudella Ilveksessä pelanneen yhdysvaltalaishyökkääjä Jerry D'Amigon kanssa.

Liigan kurinpitodelegaatio ei määrännyt Sebastian Revolle pelikieltoa
17.10.2017 - JK

Liigan kurinpitodelegaatio ei määrännyt Tapparan Sebastian Revolle pelikieltoa lauantain KooKoo–Tappara-ottelussa tapahtuneesta laitataklauksesta.

Ilves-nuorukainen nousi viikon tulikuumimmaksi
9.10.2017 - AS

Ilveksen Otto Koivulan näytöt viikon kahdessa ottelussa toivat viime kauden parhaalle tulokkaalle viikon tulikuumimman pelaajan tittelin. Kärkikolmikkoon sijoittuu lisäksi Kärppien tehokaksikko Julius JunttilaCharles Bertrand.

Viikon tulikuumin tulee SaiPasta – “maalinsuulla on kirkasta”
16.10.2017 - AS

SaiPan maalivahti Frans Tuohimaa on nostettu Viikon tulikuumat –listan ykköseksi. Tuohimaan jälkeen viikon parhaiden rankingista löytyy kaksi puolustajaa, HIFK:n Miro Heiskanen ja Kärppien Jani Hakanpää.

Sebastian Revon ottelu päätökseen ulosajon myötä – laitataklauksen kohteena KooKoon tanskalaispakki
14.10.2017
Tapparan iltapuhde vaikeutui huomattavasti, kun joukkue joutui viiden minuutin alivoimalle päätöserän lopussa. Sebastian Repo taklasi hyökkäyspäässä KooKoon Emil Kristensiä, joka löi pään kovaa...
Tappara ja JYP kohtaavat CHL:n playoffs-avauksessa
13.10.2017 - AS

CHL:n playoffs-arvonta suoritettiin perjantaina Helsingissä. Pudotuspeleissä on mukana 16 eurooppalaista huippujoukkuetta. Liiga-joukkueista ratkaisupeleihin tiensä selvittäneet Tappara ja JYP arvottiin vastakkain heti avauskierrokselle.

Helmi on Liigan johdossa Girls Takeover -päivänä – lue valtaajan esittely
11.10.2017 - JK

Tytöt astuvat päiväksi poliittisten, yhteiskunnallisten ja taloudellisten johtajien saappaisiin kansainvälisenä tyttöjen päivänä 11. lokakuuta Girls Takeoverissa. Näin käy myös Liigassa, kun Riku Kallioniemi luovuttaa toimitusjohtajan paikan päiväksi 15-vuotiaalle Helmi Pykäläiselle.

Riku Kallioniemi astuu päiväksi syrjään – Liiga mukana Girls Takeover -päivässä
11.10.2017 - JK

Tytöt astuvat päiväksi poliittisten, yhteiskunnallisten ja taloudellisten johtajien saappaisiin kansainvälisenä tyttöjen päivänä 11. lokakuuta Girls Takeoverissa. Näin käy myös Liigassa, kun Riku Kallioniemi luovuttaa toimitusjohtajan paikan päiväksi 15-vuotiaalle Helmi Pykäläiselle.

Huippuhetket: Ilves - Jukurit
11.10.2017
Ilves ja Jukurit kamppailivat isoista pisteistä keskiviikkona. Tasainen kamppailu eteni aina voittomaalikilpailuun asti, kunnes kotijoukkueen ratkaisijaksi nousi Juhani Tamminen. Voitto oli...
Jesse Saarinen Pelicansin hyökkäykseen
10.10.2017 - JK

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Jesse Saarinen on tehnyt Pelicansin kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella nopeajalkainen hyökkääjä edusti Kärppiä.

CHL:n alkulohkot pelattu – Tappara ja JYP jatkavat
12.10.2017 - JK

Champions Hockey Leaguen alkulohkot saatiin päätökseen tiistaina ja keskiviikkona. Liiga-joukkueista päätöskierroksella voittoihin ylsivät HIFK, TPS ja KalPa. Voitot eivät kuitenkaan enää auttaneet ja CHL-taival jäi alkulohkoon. Jatkopaikkansa aiemmin varmistaneet JYP ja Tappara kokivat vierastappiot.

Huippuhetket: KooKoo - Tappara
14.10.2017
Tappara aloitti Kouvolassa vahvasti ja johti avauserän jälkeen kahdella maalilla. Kotijoukkue heräsi kuitenkin kamppailuun mukaan ja varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli tasan 3-3. Kouvolalaiset...
Huippuhetket: Tappara - Kärpät
13.10.2017
Tappara nappasi kauden kuudennen kotivoittonsa kukistamalla Kärpät maalein 2-1. Jukka Peltola ja Niko Ojamäki veivät kotijoukkueen toisessa erässä karkumatkalle, mutta Teemu Kivihalme toi päätöserän...
TPS juhlii lauantaina 95-vuotista taivaltaan – vastassa HIFK
14.10.2017 - JK

TPS:n 95-vuotisjuhlaottelussa Gatorade Centeriin saapuu vieraaksi HIFK.

Huippuhetket: Pelicans - TPS
13.10.2017
TPS:n vahva vire sai jatkoa perjantaina, kun joukkue haki Lahdesta täyden pistepotin maalein 4-1. Turkulaisten tehomies oli pisteet 1+2 nakuttanut Lucas Ekeståhl-Jonsson. Voitto oli TPS:lle kolmas...
IS Liigapörssissä tiukat väännöt – Liigan kimpassa yksi oli ylitse muiden
10.10.2017 - JK

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin ensimmäinen jakso tarjosi tiukkoja vääntöjä.