KalPan Niko Mikkolalle pelikielto – katso video
18.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt KalPan Niko Mikkolalle yhden ottelun pelikiellon lauantain HIFK-KalPa-ottelussa tapahtuneesta ryntäyksestä.

Lukon Ilmari Pitkäselle pelikielto – katso video
18.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Lukon Ilmari Pitkäselle kolmen ottelun pelikiellon lauantain Pelicans-Lukko-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Nolan Yonkmanille ja Joe Finleylle pelikielto – lue kurinpitopäätös
14.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt JYPin Nolan Yonkmanille ja HIFK:n Joe Finleylle kahden ottelun pelikiellon perjantain JYP-HIFK-ottelussa tapahtuneesta tappelusta.

Liigan kurinpitäjä ei määrännyt Antti Tyrväiselle pelikieltoa
13.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä ei määrännyt Pelicansin Antti Tyrväiselle pelikieltoa keskiviikon Pelicans–Sport-ottelussa tapahtuneesta törmäyksestä.

Sportin Otto Karviselle pelikielto – katso video
12.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Sportin Otto Karviselle yhden ottelun pelikiellon keskiviikon Pelicans-Sport-ottelussa tapahtuneesta erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

Sportin Filip Riskalle pelikielto – katso video
12.1.2017 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Sportin Filip Riskalle viiden ottelun pelikiellon keskiviikon Pelicans-Sport-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Matt Generousille ja Brett Bulmerille pelikielto – lue kurinpitopäätös
20.12.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt HIFK:n Matt Generousille ja Ilveksen Brett Bulmerille kahden ottelun pelikiellon lauantain Ilves-HIFK-ottelussa tapahtuneesta tappelusta.

HIFK:n Joonas Raskille pelikielto – lue kurinpitopäätös
17.12.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt HIFK:n Joonas Raskille yhden ottelun pelikiellon keskiviikon HIFK-Sport-ottelussa tapahtuneesta epäurheilijamaisesta käytöksestä.

KooKoon Ryan O'Connorille pelikielto
16.12.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt KooKoon Ryan O'Connorille yhden ottelun pelikiellon keskiviikon KooKoo–Lukko-ottelussa tapahtuneesta huitomisesta.

HIFK:n Joe Finleylle pelikielto – katso video
7.12.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt HIFK:n Joe Finleylle yhden ottelun pelikiellon lauantain Pelicans-HIFK-ottelussa tapahtuneesta jalkapyyhkäisystä.

Ässien Matti Kupariselle pelikielto – katso video
1.12.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Ässien Matti Kupariselle yhden ottelun pelikiellon tiistain TPS-Ässät-ottelussa tapahtuneesta huitomisesta.

Ilveksen Marcus Fageruddille pelikielto – katso video
29.11.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Ilveksen Marcus Fageruddille yhden ottelun pelikiellon lauantain Pelicans-Ilves-ottelussa tapahtuneesta polvitaklauksesta.

JYPin Henri Kanniselle pelikielto – katso video
29.11.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt JYPin Henri Kanniselle kahden ottelun pelikiellon lauantain KalPa-JYP-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Liigan kurinpitoryhmä lyhensi Markus Kankaanperän pelikieltoa
24.11.2016 - AS

Liigan kurinpitoryhmä on käsitellyt Sportin Markus Kankaanperälle 22.11. langetetun pelikiellon ja siihen johtaneen tilanteen uudelleen. Ryhmä on alentanut Kankaanperälle tuomittua pelikieltoa kahdella ottelulla. Kankaanperä on siten pelikelpoinen illan Sport-KalPa -ottelussa.

Sportin Markus Kankaanperälle pelikielto – katso video
22.11.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Sportin Markus Kankaanperälle kolmen ottelun pelikiellon perjantain Sport-KooKoo-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

JYPin Joonas Nättiselle pelikielto – katso video
17.11.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt JYPin Joonas Nättiselle yhden ottelun pelikiellon tiistain JYP-KalPa-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Jukurien Valtteri Hietaselle pelikielto – katso video
15.11.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Jukurien Valtteri Hietaselle yhden ottelun pelikiellon perjantain Jukurit-Pelicans-ottelussa tapahtuneesta erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

Sportin Robin Salolle pelikielto – katso video
29.10.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt Sportin Robin Salolle kolmen ottelun pelikiellon torstain Sport-Ässät-ottelussa tapahtuneesta polvitaklauksesta.

HIFK:n Joe Finleylle pelikielto – katso video
29.10.2016 - JK

Liigan kurinpitäjä on määrännyt HIFK:n Joe Finleylle yhden ottelun pelikiellon torstain HIFK-Pelicans-ottelussa tapahtuneesta epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Antti Tyrväiselle pelikielto – katso video
22.10.2016 - JK

Liigan kurinpitoryhmä on määrännyt Pelicansin Antti Tyrväiselle 12 ottelun pelikiellon torstain HPK-Pelicans–ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.