SaiPa, Ilves ja Pelicans jatkoivat voittoputkiaan – Tuohimaa loisti maalilla

11.10.2017
SaiPa, Ilves ja Pelicans jatkoivat voittoputkiaan – Tuohimaa loisti maalilla

Frans Tuohimaa nollasi muun muassa Niklas Nevalaisen yrityksen. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa, Ilves ja Pelicans jatkoivat keskiviikkona voittoputkiaan. SaiPa ja Ilves selvisivät voittajiksi vasta voittomaalikilpailujen jälkeen. Pelicans sen sijaan voitti Ässät näytöstyyliin Porissa. Palaa illan tunnelmiin kierroskatsauksesta ja maalikoosteesta.

Ilves-Jukurit 4–3 VL (1–0, 1–2, 1–1, 0–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalit

Ilves otti keskiviikkona kolmannen perättäisen voittonsa kaatamalla Jukurit voittomaalikilpailun jälkeen. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen meni myös tupsukorville samalla kaavalla. Illan ratkaisijaksi nousi ratkaisun upealla tavalla veivannut Juhani Tamminen (0+1). Varsinaisella peliajalla Ilves johti kahdesti ja Jukurit kerran. Tamperelaisten puolelta puolustajat Jarkko Parikka ja Juuso Pulli merkkauttivat kauden avausmaalinsa. Jukureille tappio oli viides viimeiseen kuuteen otteluun.

SaiPa-Sport 3–2 VL (1–1, 1–0, 0–1, 0–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalit

Hyvään vireeseen yltäneelle SaiPalle Sport-voitto oli jo neljäs perättäinen. Helpolla pisteet eivät tulleet. Ottelun ehdoton ykkösnimi oli lappeenrantalaisten maalilla peräti 45 kertaa torjunut Frans Tuohimaa. Illan ratkaisumaalista vastasi Cody Kunyk. Ottelussa kahden pisteen iltaan ylsivät kotijoukkueen Jonatan Tanus (1+1) ja vieraiden Joni Tuulola (1+1). SaiPan Brett Carson iski ottelussa kauden avausmaalinsa. Sportille tappio oli kolmas viimeiseen neljään otteluun.

Ässät-Pelicans 2–6 (0–1, 1–3, 1–2)
>> Tilastot
>> Maalit

Pelicans kasvatti voittoputkensa keskiviikkona Porissa kolmen ottelun mittaiseksi. Lahtelaiset murkasivat vahvana kotijoukkueena tunnetun Ässät tylyin lukemin. Pelicansilta kahden pisteen iltaa ylsi peräti neljä pelaajaa. He olivat ottelun ykköstähdeksi valittu Hannes Björninen (1+1), kauden avausmaalinsa tehnyt Joel Mustonen (1+1), Taavi Vartiainen (1+1) ja kaksi osumaa alustavat Vadim Pereskokov. Mustosen lisäksi ottelussa kauden avausmaalinsa iskivät vieraiden Roope Elimäki ja kotijoukkueen Jere Seppälä sekä Ben Blood. Ässille tappio oli kolmas perättäinen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen