Liiga keskiviikkona: Avausvoittojen, -pisteiden ja -maalien perässä

13.9.2017
Liiga keskiviikkona: Avausvoittojen, -pisteiden ja -maalien perässä

Jukurit hakee kauden avauspisteitään Ässiä vastaan. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Liiga jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla. Helsingissä HIFK ja HPK hakevat ensimmäistä täyttä pistepottiaan, Tampereella Ilves ja SaiPa ensimmäisiä pisteitään ja Porissa puhtaan pelin Ässien haastajaksi saapuu maaleitta vielä oleva Jukurit.

HIFK - HPK | Kokoonpanot

HIFK hävisi viikonloppuna kahdesti JYPille. HPK on kärsinyt kaksi maalin tappiota kotonaan Kärpille ja Ässille, mutta haki vierasvoiton voittomaalikilpailussa Oulusta. Viime kauden runkosarjassa joukkueet ottivat yhteen kuudesti. Voitot tasattiin lukemin 3-3.

Ilves - SaiPa | Kokoonpanot

Ilveksellä on tappiot sekä paikallispelistä Tapparaa vastaan että vieraspelistä Ässiä vastaan. SaiPa taipui Kaakon derbyn tuplapeleissä KooKoolle. Viime kaudella Ilves hallitsi SaiPaa vastaan voitoin 3-1.

Ässät - Jukurit | Kokoonpanot

Ässillä on kauden kärkeen voitot Ilveksestä ja HPK:sta yhteismaalein 8-3. Jukurien viikonlopun kotipelit tuottivat kaksi tappiota maalierolla 0-6. Viime kaudella joukkueiden kaikki neljä kohtaamista päättyivät vierasvoittoihin, ja kumpikin voitti kahdesti.


---
Julkaisija: Antti Seppänen