Raviliigan varsahuutokauppa järjestetään perjantaina Ypäjällä

12.9.2017
Raviliigan varsahuutokauppa järjestetään perjantaina Ypäjällä

Liigajoukkueiden 12 Raviliiga-hevosta ostetaan Ypäjän varsahuutokaupasta perjantaina 15. syyskuuta. Huutokauppa on lunastanut paikkansa suomalaisessa ravimaailmassa suurena yleisötapahtumana. Itse huutokauppaa edeltää uusille ja vanhoille Raviliiga-hevosenomistajille rakennettu ohjelma Ypäjän Hevosopistolla.

Tapahtuma alkaa Opisto-hallissa kello 15.30 Huutokauppaostamisen ABC:lla, jossa halukkaat pääsevät tutustumaan siihen maailmaan, jota hevosen ostaminen ja valitseminen huutokaupassa on. Seuraava osio, joka alkaa kello 16.30, pitää sisällään Raviliiga-valmentajien esittäytymiset ja haastattelut sekä muita teemaan liittyvien henkilöiden haastatteluja.

Kello 18 alkaa itse huutokauppa Ypäjä-hallissa. Raviliiga-joukkueille on yhdessä Suomen Hippoksen ja Liigan kanssa varattuna Opistohalli, jossa oman varsan ostamisen seuraaminen sujuu miellyttävästi screenin välityksellä. Hallissa vierailee illan aikana mielenkiintoisia haastateltavia. Kunkin Raviliiga-joukkueen valmentaja tai nimetty edustaja vastaa hevosen huutamisesta. Kun Raviliiga-hevonen on ostettu, kunkin Raviliiga-joukkueen valmentaja saapuu hevosen kanssa halliin kertomaan ensimmäiset fiilikset. Siitä siirrytään omistajaporukan ja oman hevosen kanssa ulos kuvattavaksi sekä luonnollisesti nostamaan kuohuvat maljat.

Ohjelma on avoin kaikille Raviliiga-hevosista kiinnostuneille. Tunnusta väriä ja tule tapaamaan ensimmäistä kertaa oman suosikkijoukkueesi hevosta!

* * *

Mitä?
Hevoshuutokauppa, josta ostetaan 12 Raviliiga-varsaa, huutokaupan järjestää Starinita Oy

Missä?
Ypäjän Hevosopisto, Varsanojantie, 32100 Ypäjä.

Milloin?
Perjantaina 15. syyskuuta kello 15.30 alkaen ja iltaan jatkuen.

Ravibussilla huutokauppaan?
Raviliiga-radat järjestävät yhteiskuljetuksia Ypäjän huutokauppaan. Tiedustele bussireittejä, aikatauluja ja hintoja omalta Raviliiga-radaltasi sekä liigajoukkueesi kimpanvetäjältä.

>> Lisätiedot osoitteesta www.hippos.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen