Liiga tiistaina: Juhlahetki Tampereella – kärkijoukkue Lahdessa

12.9.2017
Liiga tiistaina: Juhlahetki Tampereella – kärkijoukkue Lahdessa

Kuva: Kimmo Metsälä

Liiga jatkuu tiistaina viiden ottelun kierroksella. Tampereella Tappara juhlistaa viime kevään mestaruuttaan nostamalla mestaruusviirin Hakametsän halliin kattoon. Sarjaa johtava KooKoo pelaa Lahdessa Pelicansia vastaan.

HPK - Ässät | Kokoonpanot

HPK:lla on alla maali tappio ja voittomaalikilpailun voitto viikonlopun peleistä Kärppiä vastaan. Ässien kotiavaus meni putkeen, kun porilaiset kaatoivat selvästi Ilveksen. Viime kaudella HPK vei keskinäiset kamppailut voitoin 3-1.

JYP - Kärpät | Kokoonpanot

JYP otti viikonloppuna kaksi voittoa HIFK:sta. Perjantain 4-2-kotivoiton jälkeen JYP nousi kolmen maalin takaa jatkoaikavoittoon lauantaina Helsingissä. Kärpät taipui perjantain vierasvoiton jälkeen revanssipelissä lauantaina HPK:lle Raksilassa. JYP oli niskan päällä viime kauden kohtaamisissa voitoin 3-1 (yhteismaalit 9-3).

Pelicans - KooKoo | Kokoonpanot

Sport kaatoi Pelicansin Lahden avausottelussa perjantaina, mutta lauantaina Pelicans haki täyden pistepotin Jukureilta. KooKoon sarjakauden avaus oli onnistunut: SaiPa kaatui kahdessa ottelussa yhteismaalein 11-3 ja kouvolalaiset johtavat sarjaa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kuudesti ja voitot tasattiin 3-3.

Tappara - KalPa | Kokoonpanot

Tappara oli terästä avauspelissä Ilvestä vastaan, mutta kärsi lauantaina neljän maalin tappion Turussa TPS:ää vastaan. KalPan avaus tuotti 3-0-voiton Jukureista Savon paikallispelissä. Viime kauden runkosarjakohtaamiset joukkueiden välillä olivat huipputasaisia, kun kaikki ottelut päättyivät maalin erolla. Voitot menivät Tapparalle 3-1.

TPS - Sport | Kokoonpanot

TPS hävisi Satakunnan paikallisessa perjantaina Lukolle jatkoajalla. Lauantaina hunajapurkki avautui ja TPS kaatoi Tapparan 6-2. Sport avasi kauden vierasvoitolla Lahdessa, mutta kotiavauksessa Lukko oli parempi 5-3. TPS voitti Sportin kaikissa viime kauden neljässä kohtaamisessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen