Rendulic ja Pereskokov Pelicans-hyökkäykseen

11.8.2017
Rendulic ja Pereskokov Pelicans-hyökkäykseen

Pelicans on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Borna Rendulicin kanssa. Venäläinen Vadim Pereskokov puolestaan hakee pelipaikkaa lahtelaisten riveistä tryout-sopimuksen kautta.

25-vuotias Borna Rendulic on tuttu pelaaja Liigasta, sillä kroatialainen on pelannut aiemmin Ässien ja HPK:n paidoissa. Yhteensä laitahyökkääjä on koonnut 97 ottelussaan Liigassa pisteet 19+25=44.

Edelliset kolme kautta Rendulic pelasi Pohjois-Amerikassa. NHL-otteluita hän on pelannut yhteensä 15. AHL:ssä Rendulic on pelannut 163 ottelua pistein 32+37=69. Viime kaudella hän edusti Vancouverin organisaatiota.

– Iso rightilta ampuva hyökkääjä, joka ajaa ahnaasti maalille ja omaa erittäin hyvän laukauksen. Tuo meille erikoisosaamista maalintekoon. Hän istuu niin persoonan kuin ikänsä puolesta hyvin meidän ryhmään. Hyökkäysosastomme näyttää nyt todella hyvältä ja valmiilta, Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen kommentoi uutta suojattiaan.

Vadim Pereskokov näyttää ensimmäisen kerran taitojaan Pelicans-paidassa perjantaina harjoitusottelussa HIFK:ta vastaan. TsSKA Moskovan juniorimyllyn läpikäynyt 23-vuotias keskushyökkääjä kiekkoili viime kaudella KHL-seura Kunlunin riveissä.

– Pereskokov on taitava pelaaja, mutta nähtäväksi jää, kuinka mies sopeutuu Lahteen ja Liigaan. Hyökkääjä saa näyttöpaikan, mutta katsotaan rauhassa löytyykö Pelicansista miehelle sopivaa roolia, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen