Liiga ja Raviliiga ovat näyttävästi esillä Kuninkuusraveissa

3.8.2017
Liiga ja Raviliiga ovat näyttävästi esillä Kuninkuusraveissa

Liiga on tänä vuonna mukana Kuninkuusraveissa. Yksi Suomen suurimmista vuotuisista yleisötapahtumista, Kuninkuusravit, järjestetään tällä kertaa Vermossa. Koska kyseessä on toinen suuri suomalainen urheiluinstituutio sekä kansansuosikki, myös Liiga on näkyvästi mukana ravihumussa.

Liiga näkyy heti perjantaina kaviouralla, kun kello 12.25 ravataan mielenkiintoinen Liiga-lähtö. Liigapelaajista mukana lähdössä ovat ainakin HIFK:n Lennart Petrell, Tapparan Jan-Mikael Järvinen, Ilveksen Ville Meskanen ja TPS:ään palannut Ilari Filppula. Myös tuomarit on edustettuna, kun Liigan ennätysmies Timo Favorin hyppää kilpailuun mukaan.

Lisäksi Liigalla on koko viikonlopun ajan oma lounge Vermon Ravitorilla. Paikalla on tapahtuman jokaisena päivänä liigatähtiä. Loungessa pääset muun muassa testaamaan lämäriäsi ja kuvauttamaan itsesi himoitun Kanada-maljan kanssa. Loungesta löytyy myös Raviliigan myyntipiste, josta pääset merkitsemään osuuden suosikkijoukkueesi hevosesta.

Tervetuloa, nähdään Vermossa!

* * *

>> Osta osuus suosikkijoukkueesi ravihevosesta
>> Liput Kuninkuusraveihin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen