Liigan Facebookissa on kilpailu – jaossa koodeja NHL 18 -pelin betaan

28.7.2017
Liigan Facebookissa on kilpailu – jaossa koodeja NHL 18 -pelin betaan

Liiga tarjoaa seuraajilleen mahdollisuuden päästä testaamaan vielä julkaisematonta NHL 18 -konsolipeliä.

Uusi kausi kolkuttaa jo ovella, mutta mikä sinun mielestäsi oli parasta viime liigakaudessa? Kerro meille ja voita! Arvomme vastanneiden kesken käyttökoodeja NHL 18 -pelin beta-versioon. Kirjoita vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään ja lisää vastauksesi loppuun joko merkintä "PS4" tai "XB1", jotta tiedämme lähettää sinulle oikean pelikonsolin koodin. Vastausaika päättyy lauantaina 29.7. kello 8. Koodilla pystyy pelaamaan peliä tiistaihin 1.8. saakka.

NHL 18 -pelin beeta on avoin PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajille.

>> Klikkaa kilpailuun mukaan tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen