Tapparalle historiansa paras tulos – voittoa yli 800 000 euroa

30.6.2017
Tapparalle historiansa paras tulos – voittoa yli 800 000 euroa

Kauden 2016–17 toiseen perättäiseen Suomen mestaruuteen päättäneen Tapparan taloudellinen tulos koheni edellisestä kaudesta noin 600 000 euroa. Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n tulos tilikaudella 1.5.2016 – 30.4.2017 on voitollinen 834 294,29 euroa.

Urheilullisesti Tapparan joukkue pelasi Liigan finaaleissa jo viidettä kertaa peräkkäin ja on siten vakiinnuttanut asemansa Liigan kärkijoukkueiden joukossa. Saavutettu Liigan runkosarjan voitto ja Suomen mestaruus kruunasivat hyvän kauden.

Tapparan tulosparannus oli tänäkin vuonna merkittävä, liikevaihto nousi lähes miljoona euroa ollen nyt lähes 8,4 miljoonaa euroa, ja vaikkakin kustannukset nousivat, pystyttiin kuitenkin tulosta parantamaan edelliskaudesta merkittävästi. Yhtenä menestystekijänä olivat playoffs-ottelut Ilvestä vastaan, sekä fanituotteiden myynnin jatkuva nousun kehitys. Lipunmyynnin suotuisan kehittymisen jatkuminen ja yhteistyösopimusten jatkuva lisääntyminen olivat kauden muita myönteisiä asioita. Lipunmyynnin odotetaan edelleen kasvavan myös alkavalla kaudella.

Tapparan osallistuminen Champions Hockey Leagueen on jatkossakin joukkueelle merkittävä panostus tulevaisuuteen. Tappara haluaa tiukasti olla seurajääkiekon kansainvälistymisessä mukana.

– Tampereen keskusareenahankkeen myönteinen kehittyminen tukee myös Tapparan kansainvälistymisstrategiaa, ja on kaikille tamperelaisille kulttuurin ja urheilun harrastajille mieluinen kehitys, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen toteaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen