Ässille ennätyksellinen liikevaihto – tilikauden tulos yli 400 000 euroa

30.6.2017
Ässille ennätyksellinen liikevaihto – tilikauden tulos yli 400 000 euroa

Ässien liikevaihto oli menneellä tilikaudella ennätyksellinen 6 407 533 euroa, tämän myötä porilaisseura teki peräti 406 823 euron voitollisen tuloksen.

Ässien taustayhtiön HC Ässät Pori Oy:n liikevaihto kasvoi edellisestä kaudesta hieman yli 700 000 euroa ja tulos kehittyi peräti 731 000 euroa. Ässät työllisti kaudella yhteensä 108 työntekijää ja maksoi erilaisia veroja yhteensä lähes 1,5 miljoonaa euroa.

– Suurin syy tulosparannukseen oli liikevaihdon kasvu, vaikka myös kulupuolta tarkastettiin erityisen painokkaasti. Isoin liikevaihdon kasvutekijä oli areenatuotoissa. Kautta linjan organisaatiossa on tehty hyvää työtä ja se jatkuu. Haluan kiittää hyvästä tuloksesta koko organisaatiotamme sekä yhteistyökumppaneita ja kannattajia, Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula kommentoi.

Merkittävä tekijä liikevaihdon kasvulle oli saneerattu Isomäki Areena, joka on mittavan investoinnin jälkeen täyden palvelun viihdeareena. Yli 11 miljoonaa maksaneen Isomäki Areenan saneeraus tarjoaa uusia ja parannettuja palveluita sekä elämyksiä yleisölle. Ässille uusittu Isomäki Areena tarjoaa uusia ansaintamahdollisuuksia.

Ässät hakee tarvittavaa talouskasvua ottelutapahtumien tuottojen kasvusta, kehittyvistä yhteistyökumppanuuksista sekä liiketoiminnan laajentamisesta jääkiekon ja ottelutapahtumien ulkopuolelle.

– Uskomme vahvasti, että mielenkiintoinen joukkueemme sekä viime vuodesta otteluohjelmassa lisääntyneet viikonloppupelit kasvattavat areenatuottoja. Jatkamme myös esimerkiksi viime vuosilta tuttujen teemaotteluiden kehittämistä sekä areenapalveluiden parantamista vastaamaan entistä paremmin kysyntään, Perttula kertoo.

Ässien tulevan kauden pelaajabudjetti on tällä hetkellä 1,8 miljoona euroa. Seuran tavoitteena on kasvattaa pelaajabudjettia kausikorttimyynnin sekä yhteistyösopimusten kautta vielä elokuun aikana.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen