Karri Kivi jatkaa Ilveksessä kevääseen 2019 – sopimusta jatkettiin vuodella

16.6.2017
Karri Kivi jatkaa Ilveksessä kevääseen 2019 – sopimusta jatkettiin vuodella

Karri Kivi edustaa kasvattajaseuraansa värejä kevääseen 2019 saakka. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Liigassa kahdeksanneksi yltänyt Ilves ja päävalmentaja Karri Kivi ovat sopineet valmentajapestin jatkamisesta yhdellä lisävuodella. Sopimus kestää nyt kevääseen 2019 saakka.

Alkava kausi on 47-vuotiaalle Kivelle toinen Ilveksen päävalmentajana, Kivi siirtyi Ilveksen päävalmentajaksi kaudeksi 2016–17. Tamperelaisseuran oma kasvatti on valmentanut urallaan muun muassa Ässät Suomen mestaruuteen vuonna 2013 sekä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maailmanmestaruuteen vuonna 2014. Omalla peliurallaan Kivi pelasi Ilveksessä pudotuspelit mukaan luettuna 138 liigaottelua.

– Ilves oli jo nuorena seurani niin jääkiekossa kuin jalkapallossa. Halusin jatkaa valmentamista edelleen Tampereella ja olla Ilves. Ennen kaikkea uuden Ilveksen rakentaminen oli vahvasti tukemassa päätöstäni, Kivi kertoo.

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo on tyytyväinen päävalmentajan jatkosopimuksen syntymisestä.

– Yksi tärkeimmistä tulevaisuuden palasistamme on ollut saada päävalmentajakuviomme selville. Neuvottelutulos varmistaa, että saamme jatkaa yhteistyötä Karrin kanssa vähintään seuraavat kaksi kautta, Jalo iloitsee.

>> Katso Kiven haastattelu Ilveksen Facebook-sivuilta


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen