Tässä ovat Tapparan, KalPan, JYPin, HIFK:n ja TPS:n CHL-vastustajat

17.5.2017
Tässä ovat Tapparan, KalPan, JYPin, HIFK:n ja TPS:n CHL-vastustajat

Yhtenä arpojista toimi suomalainen Kari Jalonen. (Kuva: CHL)

Champions Hockey Leaguen alkulohkot arvottiin keskiviikkona Kölnissä. Katso tästä liigajoukkueista mukana olevien Tapparan, KalPan, JYPin, HIFK:n ja TPS:n vastustajat. Uusi CHL-kausi käynnistyy 24. elokuuta.

CHL:n alkulohkojen arvontatilaisuuden arpojina toimivat Champions Hockey Leaguen toimitusjohtaja Martin Baumann, Adler Mannheimin päävalmentaja Sean Simpson, SC Bernin päävalmentaja Kari Jalonen sekä Champions Hockey Leaguen puheenjohtaja Anders Ternbom.

Neljännellä CHL-kaudella on mukana yhteensä 32 joukkuetta. Joukkueet jaettiin kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Saman sarjan joukkueet eivät voineet päätyä samaan lohkoon. Jokaisesta lohkosta kaksi parasta pääsee pudotuspeleihin.

Hallitseva Suomen mestari Tappara sai lohkoon itävaltalaisen Salzburgin, saksalaisen Wolfburgin ja slovakialaisen Banska Bystrican. Hopeajoukkue KalPan lohkosta löytyvät tshekkiläisen Kometa Brno, ruotsalainen Malmö Redhawsk ja norjalainen Stavanger Oilers. Pronssiin liigakauden päättäneen JYPin lohkossa pelaavat itävaltalainen Vienna Capitals, sveitsiläinen EV Zug ja Valko-Venäjältä tuleva Neman Grodno.

HIFK kohtaa lohkovaiheessa saksalaisen Münchenin, ruotsalalaisen Brynäsin ja puolalaisen Comarch Cracovian. TPS:n vastustajat puolestaan ovat sveitsiläinen Bern, tshekkiläinen Mountfield ja englantilainen Nottingham Panthers.

>> Katso valintatilaisuus kokonaisuudessaan

Alkulohkot

Lohko A
Banska Bystrica, Grizzlys Wolfsburg, Red Bull Salzburg, Tappara

Lohko B
Stavanger Oilers, Malmö Redhawks, KalPa, Kometa Brno

Lohko C
Neman Grodno, JYP, EV Zug, Vienna Capitals

Lohko D
Esbjerg Energy, Ocelari Trinec, Adler Mannheim, HV71

Lohko E
Cardiff Devils, HC Davos, Bili Tygri Liberec, Växjö Lakers

Lohko F
Nottingham Panthers, Mountfield HK, TPS, SC Bern

Lohko G
Comarch Cracovia, HIFK, Brynäs IF, Red Bull München

Lohko H
Gap Rapaces, KAC Klagenfurt, ZSC Lions, Frölunda


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen