Liigan valovoimaiset tähdet Signatures-erikoiskorteissa

21.4.2017
Liigan valovoimaiset tähdet Signatures-erikoiskorteissa

Nämä viikot kiekkovuodesta ovat aikaa, jolloin pelaajien nimikirjoitukset ovat kovassa arvossa – myös seurojen toimistoilla. Kaava on tuttu aiemmilta vuosilta. Seurapomot haluavat varmistaa iskukyvyn pyytämällä allekirjoituksia sopimuspapereihin, kannattajat ja media janoavat siirtouutisia.

Liigan virallisen keräilykorttisarjan Signatures-erikoiskorteissa on kunnioitettava kokoelma nimikirjoituksia.
Signatures-kortit ovat pelaajien omakätisesti allekirjoittamia nimmarikortteja. Kakkossarjassa eli Series II:ssa on mukana 35 pelaajan nimmarikortit yhteensä seitsemästä eri seurasta.

Mukana on viisi pelaajaa HIFK:sta ja viisi helsinkiläisten pronssiottelun vastustajajoukkueesta JYPistä. Stadilaiset Signatures-erikoiskorteissa ovat kattaukset kärkeä: Joe Finley, Juhamatti Aaltonen, Roope Hintz, Lennart Petrell ja Joonas Rask. JYPin listaus kestää vertailun: Sami Niku, Joonas Nättinen, Jani Tuppurainen, kapteeni Juha-Pekka Hytönen ja spesiaalina Veini Vehviläinen, jonka ura on jatkunut Jyväskylän jälkeen Vaasassa ja nyt uuden treenikauden alettua Oulussa.

Finalisti-Tapparasta nimmarikorteissa esiintyvät Veli-Matti Savinainen, Arttu Ilomäki, Jere Karjalainen, Teemu Nurmi ja Dominik Hrachovina.

Yhä myynnissä olevasta Series I:stä löydät muut kahdeksan liigaseuraa. Ykkössarja marssitti kynä kädessä kaukalon laidalle 40 pelaajaa.

Cardsetin löydät myös Instagramista: @cardsetfinland

Liigan virallinen keräilykorttisarja myyntipisteissä kautta maan.


---
Julkaisija: Antti Seppänen