Jantan matkassa -ohjelmasarja on jälleen täällä – katso avausjakso

21.4.2017

Suureen suosioon viime keväänä noussut Jantan matkassa -ohjelmasarja on täällä. Suosikkiselostaja Jani Alkio vie sinut jälleen playoffsien kulisseihin taakse. Hyppää kyytiin, ota hyvä asento ja katso avausjakso.

Kevään ensimmäisessä jaksossa Ruudun kultakurkku Jani Alkio lähti Tampereen Hakametsään Tapparan ja HIFK:n välisen semifinaalisarjan tapahtumiin. Matkaseurana Alkiolla olivat Tuomas Nyholm ja Vesa Rantanen.

Hakametsän illassa Alkio tapasi muun muassa HIFK:n Juuso Puustisen. Tähtihyökkääjä sai Alkion punastumaan kehuillaan. Avausjaksossa kameran edessä nähdään myös Tapparan Jani Lajunen ja Henrik Haapala.

Lisäksi Alkio törmää myös selostajaesikuvaansa. Katso mielenkiintoinen avausjakso ylhäältä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen