Liiga tiistaina – finaalisarja käyntiin Tampereelta

18.4.2017
Liiga tiistaina – finaalisarja käyntiin Tampereelta

Seuralegenda Pekka Saravolle illan ottelu on kevään 13. playoffs-ottelu. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Liigan finaalisarja 2017 polkaistaan käyntiin tiistaina Tampereelta. Tappara ei ole lähtenyt muuttamaan kokoonpanoaan semifinaaleista. KalPa on puolestaan tehnyt muutamia muutoksia, uusi nimi palaa kokoonpanoon sairastuvalta.

>> Katso Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot

Tappara–KalPa | Kokoonpanot

Hallitseva Suomen mestari Tappara ei ole tehnyt muutoksia kokoonpanoonsa. Joukkue jatkaa samalla rosterilla kuin semifinaalisarjassa HIFK:ta vastaan. Tamperelaisten maalilla jatkaa vakuuttavasti torjunut Dominik Hrachovina.

KalPa puolestaan saa apuja sairastuvalta, kun Alexander Ruuttu palaa kokoonpanoon. Ruuttu ottaa paikan kuopiolaisten nelosketjun laidalta. Ruutulle kokoonpanossa tekee tilaa Eetu Luostarinen. KalPalla on myös toinen muutos kokoonpanossa, kun kolmanneksitoista hyökkääjäksi nousee Henri Knuutinen. Tämän myötä puolustaja Otto Leskinen ei ole mukana finaaliavauksessa. KalPan maalilla jatkaa upeaa kevättä pelaava Eero Kilpeläinen.

Poissa kokoonpanosta
Tappara: Miika Heikkilä, Manu Honkanen, Joona Luoto, Tapio Sammalkangas
KalPa: Otto Leskinen, Eetu Luostarinen, Ville-Vesa Vainiola

* * *

Osta liput Hakametsän finaalitunnelmaan tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen