KalPa ja Pelicans menivät pitkällä kaavalla – Janne Keränen nousi sankariksi

22.3.2017
KalPa ja Pelicans menivät pitkällä kaavalla – Janne Keränen nousi sankariksi

KalPa päätti keskiviikkoillan juhliin kannattajakatsomon edessä. (Kuva: Timo Hartikainen)

KalPa ja Pelicans aloitti neljännesfinaalisarjan pitkän kaavan mukaan Kuopiossa. Voittomaalista jatkoajalla vastasi toisessa jatkoerässä ajassa 92.22 osunut KalPan Janne Keränen. Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

KalPa–Pelicans 2–1 JA (0–0, 0–1, 1–0, 0–0, 1–0)

>> Tilastot
>> Maalikooste

Ottelun avausmaalia saatiin odotella aina toiseen erään asti. Illan avausmaalista vastasi Pelicansin Kimi Koivisto ajassa 23.18. Puolustajan jalkojen välistä lähtenyt laukaus yllätti Denis Godlan KalPa-maalilla. Miska Siikosen ja Vili Sopasen esityöstä syntynyt osuma oli Koivistolle liigauran ensimmäinen playoffs-maali.

KalPan tasoitusmaali syntyi kolmannen erän neljännellä minuutilla. Maalista vastasi Tommi Jokinen. Video tarkistuksen jälkeen hyväksytyn osuman alustivat Arttu Ilomäki ja Matias Myttynen.

Ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla toisessa jatkoerässä ajassa 92.22, kun Janne Keränen päästi Niiralan montun yleisön piinasta. Keräsen osumaan syöttöpisteet merkkauttivat KalPan molemmat maalit alustanut Myttynen ja Juuso Riikola.

Voiton myötä KalPa otti ensimmäisen kiinnityksen semifinaalipaikkaan. Neljännesfinaalisarjan toinen ottelu pelataan Lahdessa perjantaina 24.3. kello 18.30.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen