IS Liigapörssin playoffsit alkavat – katso PörssiTV:n vinkit

20.3.2017

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin kausi huipentuu tiistaina alkavaan playoffs-jaksoon.

Liigapörssin playoffsit käynnistyvät tiistaina, kun Liigan neljännesfinaalit alkavat. Jakson ensimmäisenä pelipäivänä pelataan kahden sarjan avausottelut. Tampereen paikallisessa Tappara kohtaa Ilveksen ja Turussa TPS isännöi vieraita Helsingistä, kun se kohtaa HIFK:n.

Pelaajien valinta voi Liigapörssissä olla joskus haastavaa. Siksi PörssiTV:ssä tarjoillaan tutusti vinkit jälleen uuden pelijakson alkuun. Tällä kertaa Ville Järvinen ja Jussi Paasi esittelevät nimiä terävimmän kärjen takaa. Listalta löytyy varmasti nimiä, joita kannattaa harkita omaan joukkueeseen.

Katso video ja käy kasaamassa oma joukkue IS Liigapörssin playoffseihin osoitteessa www.liigaporssi.fi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen