Liigan Playoffs Show suorana lähetyksenä Ruudusta ja ISTV:stä

19.3.2017
Liigan Playoffs Show suorana lähetyksenä Ruudusta ja ISTV:stä

Liigan Playoffs Show'ssa palkitaan runkosarjan parhaat. (Kuva: Tomi Natri)

Liigan Playoffs Show tulee ilmaiseksi suorana lähetyksenä Ruudusta ja ISTV:stä. Lähetys Sanomatalon Mediatorilta käynnistyy kello 17.

Liiga ennakoi upean kauden huipennusta Playoffs Show'lla. Tapahtuma järjestetään Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Sanomatalossa. Kaikki suomalaiset ovat kutsuttujen listalla, sillä Ruutu ja ISTV lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Lähetyksessä jaetaan seuraavat palkinnot

Liigan viihdyttävin pelaaja -palkinto
Veikkauksen Vedonlyönnin Kultainen Kypärä
Matti Keinonen -palkinto (tehopörssin voittaja)
Aarne Honkavaara -palkinto (maalipörssin voittaja)
Veli-Pekka Ketola -palkinto (pistepörssin voittaja)
Lasse Oksanen -palkinto (runkosarjan paras pelaaja)

Jo ennakkoon tiedetään, että Veikkauksen Vedonlyönnin Kultaisen kypärän voittaja on Mika Pyörälä, Matti Keinonen -palkinnon saa Jasper Lindsten, Aarne Honkavaara -palkinnon voittaja on Veli-Matti Savinainen ja Veli-Pekka Ketola -palkinnon vastaanottaa Henrik Haapala.

Mutta kuka kruunataan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi? Yleisöäänestyksellä valittu Liigan viihdyttävin pelaaja selviää myös tässä lähetyksessä. Muista katsoa!

Runkosarjan parhaimmiston lisäksi Show'ssa ovat paikalla kaikki Liigan kiinnostavimmat persoonat. Roope Hintz, Tomi Kallio, Otto Koivula, Jukka Peltola, Vili Sopanen, Petri Matikainen, Karri Kivi, Pekka Virta ja monet muut.

Tilaisuuden juontavat Ruudun kiekkoäänet Jani Alkio ja Sebastian Waheeb.

>> Ruudun lähetys
>> ISTV:n lähetys

* * *

Ennen Playoffs Show'ta Liiga järjestää kello 14.00–16.00 ulkoilmatapahtuman Helsingin Rautatientorin Jääpuistossa. Lue tapahtumasta lisää tästä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen