Liiga lauantaina – neljännesfinaaleihin tai kesälomalle

18.3.2017
Liiga lauantaina – neljännesfinaaleihin tai kesälomalle

Kumman kantti kestää paremmin Porin lauantai-illassa? (Kuva: Mikko Pylkkö)

Ässät ja Ilves iskevät lauantaina yhteen playoffsien ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa kolmannessa ottelussa. Voittaja jatkaa neljännesfinaaleihin ja häviäjällä alkaa kesäloma. Lue ennakkoasetelmat illalle.

>> Lue Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot

Ässät–Ilves | Kokoonpanot

Ässät ja Ilves ovat tarjonneet jo nyt kiekkokansalle upean playoffs-sarjan. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa. Porilaiset olivat keskiviikkona Isomäki Areenalla parempia jatkoajan jälkeen lukemin 3–2, ratkaisumaalin iski Matti Kuparinen. Ilves puolestaan oli Hakametsässä ylivoimainen päivää myöhemmin pelatussa toisessa ottelussa. Tamperelaisten 6–1-kotivoitossa tahtipuikkoa heilutti erityisesti pisteet 2+1 iskenyt Ville Meskanen.

Molemmat joukkueet ovat tehneet pieniä muutoksia kokoonpanoihinsa. Ässät nostaa hyökkäykseensä Juha Kiilholman ja Arttu Ruotsalaisen, sivuun jäävät Antti Kerälä ja Mikael Saha. Ilveksen puolustuksessa Arto Laatikainen nousee kolmanteen pariin Marcus Fageruddin rinnalle. Torstaina kolmosparissa pelannut Ville Järvinen on tiputettu seitsemänneksi puolustajaksi.

Ässät saisi neljännesfinaaleissa vastaan TPS:n. Ilveksen neljännesfinaalivastustaja olisi puolestaan paikalliskilpailija Tappara. Ilta näyttää miten käy! Oman mausteensa Porin lauantai-iltaan tuo satojen Ilves-kannattajien matka Isomäki Areenalle.

* * *

Playoffsien 1. kierroksen kolmas ottelu Ässät–Ilves lauantaina 18.3. Isomäki Areenassa – osta liput tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen