IS Liigapörssin 5. jaksolla tiukat väännöt – voittaja tuttu nimi Liigasta

17.3.2017
IS Liigapörssin 5. jaksolla tiukat väännöt – voittaja tuttu nimi Liigasta

Esa Lindelliltä onnistuu pelaamisen lisäksi myös valmentaminen (Kuva: Tomi Natri)

Liigan virallisen valmentajapelin kauden viides ja runkosarjan päättänyt jakso oli tiukkaa vääntöä.

Liigapörssin viidennen jakson voittajaksi nousi tuttu nimi myös liigakaukaloista. Suomessa viimeksi Ässiä edustanut ja nyt NHL:ssä Dallas Starsin takalinjoilla pelaava puolustaja Esa Lindell oli koko viidennen jakson paras valmentaja. Lindell nappasi voiton vain pisteen erolla ennen toiseksi tullutta Lauri Lähteenmäkeä. Kärkikolmikon täydensi Harri Haukilahti.

Playoffs-jaksolle lähdettäessä Lindell johtaa myös koko kauden kisaa. Koko kauden kisassa toisena on Ville Vehmas, joka on yli sata pistettä Lindelliä perässä. Vähintään kakkospaikasta käydään tiukka kisa, kun sijoilla 2.-5. olevat valmentajat mahtuvat seitsemäntoista pisteen sisään.

Runkosarjan päätösjaksolla tiukkaa vääntöä oli myös Liigan omassa kimpassa. Antti Komu piti pintansa ja oli kimpan voittaja. Viimeisellä kierroksella kovaa takaa tullut Santeri Siirtola jäi lopulta vain neljän pisteen päähän. Eikä kolmanneksi sijoittunut Antti Paananenkaan jäänyt kuin yhdeksän pisteen päähän Komusta.

Taistelu playoffs-jakson sekä koko kauden kisan voitosta käynnistyy IS Liigapörssissä tiistaina, kun neljännesfinaalit alkavat. Oman joukkueen playoffs-jaksolle pääsee kasaamaan osoitteessa www.liigaporssi.fi.

>> Viidennen jakson parhaat
>> Koko kauden parhaat
>> Liigan kimpan viidennen jakson parhaat


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen