Tue nuorta itsenäisyyteen – Liiga on mukana Punainen Sulka -keräyksessä

10.1.2017
Tue nuorta itsenäisyyteen – Liiga on mukana Punainen Sulka -keräyksessä

Liiga on mukana Punainen Sulka -keräyksessä, jonka teemana on "Tue nuorta itsenäisyyteen". Suomen Lionsklubien toteuttama kampanja näkyy ja kuluu liigaotteluissa tammikuun aikana.

Nuorissa on tulevaisuus. Meillä ei ole varaa menettää yhtään nuorta yhteiskunnan ja työelämän ulkopuolelle. Siksi nuoria on tuettava itsenäisyyteen. Tässä lionsklubit haluavat olla mukana keräämällä varoja ja palvelemalla myös käytännön toimin. Nuorten tukemiseen valitut osa-alueet ovat syrjäytymisen ehkäiseminen, päihteettömyys, elämänhallinta ja mielenterveys.

Punainen Sulka -keräys jalkautuu jokaisen liigajoukkueen kotiotteluun lipaskeräyksen merkeissä 3.1.-28.1. välisenä aikana. Myös liigatuomarit ovat näkyvästi mukana keräyksessä, tammikuun ajan tuomarien kypäristä löytyy Punainen Sulka -tarra.

Punaisen Sulan tavoitteena on kerätä 30.6.2017 mennessä viisi miljoonaa euroa tukemaan nuorten hyvää elämää. Kerätyt varat jaetaan seuraaville järjestöille: Tukikummit, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry; Näkövammaisten liitto ry, Yeesi, Nuori.fi - Lasten ja nuorten säätiö, Partio sekä Aseman Lapset ry:n Walkers.

Keräyksen suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

>> Lahjoita tästä
>> Tutustu Punainen Sulka -keräykseen


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen