Tapparalle ensimmäinen voitto Jukureista – Peltola tehokkaana

9.1.2017
Tapparalle ensimmäinen voitto Jukureista – Peltola tehokkaana

Jukka Peltola on iskenyt kauden 37 ottelussa pisteet 8+19. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Voittokantaan palannut hallitseva Suomen mestari Tappara otti maanantaina ensimmäisen voittonsa Jukureista. Vierasvoiton takuumies oli pisteet 1+2 iskenyt Jukka Peltola, joka poikkeuksellisesti pelasi puolustajan paikalla.

Jukurit–Tappara 2–4 (0–0, 1–2, 1–2)

Liigaviikko pyörähti tällä kertaa käyntiin poikkeuksellisesti jo maanantaina, kun Jukurit ja Tappara iskivät yhteen Mikkelissä. Tappara siirtyi ottelun toisessa erässä kuskin paikalle Martin Röymarkin ja Jan-Mikael Järvisen osumilla. Jukurit säilyi kuitenkin maalin päässä Miika Roineen onnistumisen myötä. Päätöserässä Jani Lajunen iski voittomaaliksi jääneen kolmannen osuman. Mikkeliläisten ykkösnimi Zach Budish (1+1) nosti Jukurit vielä maalin päähän ajassa 45.31. Tämän lähemmäksi Jukurit ei kuitenkaan päässyt, kun ottelun hahmo Jukka Peltola (1+2) sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin. Voitto oli Tapparalle ensimmäinen Jukureista. Viimeisessä playoffs-paikassa kiinni olevalle Jukureille tappio oli viides perättäinen.

>> Tilastot
>> Maalikooste


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen