Mistä Joonas Raskin pelityyli on lähtöisin? – katso Viikkomakasiini

18.4.2016

Muistitko katsoa sunnuntaina Neloselta Liigan Viikkomakasiinin? Jos et, niin voit katsoa jakson nyt myös Liigan verkkosivuilta. Viikkomakasiini niputtaa menneen liigaviikon tapahtumat, hienoimmat maalit ja kuumimmat puheenaiheet.

Pronssimitalit on jaettu ja liigakauden huipentavat finaalit ovat käynnissä. Viikkomakasiini kertaa huimien semifinaalien ratkaisut ja tekee katsauksen pronssiotteluun ja kahteen ensimmäiseen finaaliotteluun.

Viikkomakasiinissa pääsee ääneen myös HIFK:n kärkihyökkääjiin kuuluva Joonas Rask. Työmies-Rask muistelee Savonlinnan pihapelejä ja aikaista muuttoa Tampereella. Minkälaista on muuttaa nuorena jääkiekon perässä täysin uudelle paikkakunnalla? Katso mielenkiintoinen haastattelu.

Viikkomakasiinin lopuksi pääsemme ihastelemaan Ari Vallinin tähtihetkiä kiekkotoimittajana.

Viikkomakasiini listasi kuluneelta viikolta jälleen viisi hienointa maalia. Kärkipaikan otti haltuun tällä kertaa Tapparan Patrik Laine, joka iski kuudennen semifinaaliottelun tasoitusmaalin sekunti ennen päätössummeria. Kärkiviisikkoon ylsivät myös Joonas Rask, Mika Pyörälä, Tuomas Pihlman ja Keith Aulie.

* * *

Viikkomakasiini esitetään koko liigakauden ajan Nelosella sunnuntaisin klo 10.00. Uusinta jaksosta esitetään sunnuntain myöhäisillassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen