Tuplataistoviikonloppu: Paajanen vs Rau

22.1.2016

Liigassa vietetään tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa perjantaina ja lauantaina. Liiga.fi kertoo otteluiden kuumimman taisteluparin.

23-vuotias HPK-hyökkääjä Otto Paajanen on pelannut itsensä kuluvalla kaudella suuren yleisön tietouteen. Viidettä kauttaan Liigassa pelaava Paajanen on iskenyt kauden 40 ottelussa pisteet 14+8. Paajanen on HPK:n paras maalintekijä ja toiseksi tehokkain pelaaja. Paajasella on iso rooli myös hämeenlinnajoukkueen aloittajana.

Paajasta kuusi vuotta vanhempi SaiPa-hyökkääjä Chad Rau pelaa unelmakautta. Toista kauttaan Liigassa pelaava Rau on iskenyt kauden 40 ottelussa pisteet 22+11. Rau johtaa koko Liigan maalipörssiä, lisäksi yhdysvaltalaishyökkääjä on lappeenrantalaisten toiseksi paras pistemies. Kumman maalijyvä on viikonloppuna kohdillaan?


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen