Sport sopimukseen Ville Leskisen kanssa

12.10.2014 - AS
Sport sopimukseen Ville Leskisen kanssa

Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään alkukaudella Kärppiä edustaneella Ville Leskisellä. Nuorten maailmanmestarin sopimus kattaa tämän ja seuraavan kauden.

Rightin puolelta pelaava Leskinen on Kiimingin Kiekko-Poikien kasvatti, mutta on pelannut lähes koko junioriuransa Oulun Kärpissä. Liigassa Leskinen debytoi viime kaudella pelatessaan lainasopimuksella KalPassa. 186-senttinen ja 84-kiloinen Leskinen kuului myös vuodenvaihteessa Ruotsissa maailmanmestaruuden voittaneeseen nuorten maajoukkueeseen.

Alkukauden 2014-15 Leskinen on ollut loukkaantumisten takia pelaamatta, ja sopimus Kärppien kanssa purettiin syyskuun lopussa. Nyt mies saapuu Vaasaan kaksivuotisella sopimuksella.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan Leskinen sopii hyvin joukkueen suunnitelmiin.

– Tällä sopimuksella ajattelemme pääasiassa tulevaisuutta, mutta uskomme, että Leskisestä on apua jo tälle kaudella. Mielestämme Villellä on mahdollisuus nousta tulevaisuudessa kärkiketjuihin Liigassa, Jämsä toteaa Sportin tiedotteessa.