Uusimmat

Voittoputkesta kahdeksan ottelun mittainen - katso kuvat!
14.10.2018

Oulun Kärppien voittoputki venyi kahdeksaan otteluun, kun oululaiset vankistelivat asemiaan sarjataulukon kärkipaikalla. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin lopulta 5-0, kun Aleksi Heponiemi tähditti pistein 1+1 joukkueensa onnistunutta iltaa. Katso kuvakooste ja palaa Raksilan tunnelmiin!

Kärppien voittokulku jatkui − Lundell tykitti pisteet HIFK:lle
13.10.2018

Liigan lauantaikierroksella voittoihin venyivät HPK, Kärpät, SaiPa, HIFK, Tappara, ja Ässät. Illan ainoa voittomaalikilpailu nähtiin Porissa, kun Ässät voitti Satakunnan derbyn toistamiseen tällä kaudella 18-vuotiaan Otto Kivenmäen onnistuessa. Lue kierrosraportti ja kertaa illan tapahtumat!

Liiga lauantaina: Satakunnan derby kruunaa kierroksen
13.10.2018

Lauantaina Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros, kun Lukko hakee revanssia Satakunnan derbyssä Ässistä. Oulussa Kärpät pyrkii jatkamaan seitsemän ottelun voittoputkeaan ja Turussa Tappara metsästää ensimmäistä kolmen pisteen vierasvoittoa. Lue kierroskatsaus ja katso joukkueiden kokoonpanot!

Tamperelaiset voittoihin perjantaina − Ilves nousi sarjassa toiseksi
12.10.2018

Perjantaina Liigassa pelattiin kahden ottelun kierros, kun tamperelaiset joukkueet Ilves ja Tappara venyivät voittoihin toisien erien maaleillaan. Ilveksen 8−3-voitto Sportista nosti joukkueen jo sarjataulukossa toiseksi. Tapparan paranteli niin ikään asemiaan sarjataulukossa.