KooKoo sopimukseen amerikkalaispuolustajan kanssa

2.7.2018
KooKoo sopimukseen amerikkalaispuolustajan kanssa

KooKoo on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Ed Wittchowin kanssa. 25-vuotias Wittchow pelasi viime kaudella AHL:ssä.

– Ed on kookas ja ulottuva puolustaja, joka ei kaihda kovaa pelaamista. Hän kuitenkin myös liikkuu hyvin, laukoo hyvin ja isoksi pelaajaksi hänen pelaamisessa on hyvät kiekolliset elementit. Odotamme hänen kasvavan yhdeksi puolustuksemme johtavista pelaajista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen luonnehtii uutta sopimuspelaajaa.

Florida Panthers varasi isokokoisen (195/95) Wittchowin kesän 2011 varaustilaisuudessa kuudennella kierroksella. Päättyneellä kaudella Wittchow pelasi AHL:n Springfield Thunderbirdsissä 59 ottelua pistein 5+10=15.

– Tulen Suomeen kehittymään pelaajana, ottamaan seuraavan askeleen urallani. Uskon, että Kouvola on minulle tässä vaiheessa uraani paras mahdollinen paikka, Wittchow sanoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen