KooKoo kasvatti liikevaihtoaan – reilu tulosparannus edellisestä kaudesta

20.6.2018
KooKoo kasvatti liikevaihtoaan – reilu tulosparannus edellisestä kaudesta

KooKoo Hockey Oy teki huhtikuun lopussa päättyneellä tilikaudella 4,937 miljoonan euron liikevaihdon. Tilikausi tuotti voittoa 80 000 euroa.

Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta 634 000 eurolla ja tulosparannusta kertyi 370 000 euroa.

– Kausi päättyi urheilullisesti pettymykseen, mutta taloudellisesti pärjäsimme kelvollisesti. Edellisen tilikauden heikko tulos johtui suurimmaksi osaksi siitä, että liikevaihtomme positiivinen kehitys pysähtyi ensimmäistä kertaa 2010-luvulla. Tällä tilikaudella pääsimme takaisin kasvu-uralle ja olemme tyytyväisiä saavutettuun kasvuun sekä positiiviseen tulokseen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

Positiivinen liiketulos oli KooKoolle seitsemäs viimeisten kahdeksan kauden aikana.

– Tuloksesta iso kiitos menee tietenkin kausikorttilaisille, muille katsojille sekä yli 650 yrityskumppanillemme. Olemme kiitollisia, että katsojat ja yrityselämä kokevat meidät edelleen tärkeäksi kumppaniksi.

Tulevalle kaudelle KooKoo on budjetoinut liikevaihdoksi 5,0 miljoonaa euroa ja asettanut tavoitteeksi jälleen positiivisen tuloksen. Pelaajabudjetin osuus on noin 1,7 miljoonaa euroa.

Viime syksynä KooKoon puheenjohtajaksi palannut Jouni Frimodig erosi tehtävästään kesäkuun alussa. Varsinainen yhtiökokous valitsee elokuussa yhtiölle uuden puheenjohtajan. Siihen asti tehtävää hoitaa varapuheenjohtaja Mikko Pulkkinen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen