Sport tempaisee ainutlaatuisella tavalla – ilmaiset kahvit koko kaudeksi

7.6.2018
Sport tempaisee ainutlaatuisella tavalla – ilmaiset kahvit koko kaudeksi

Sportin kotiotteluissa kaudella 2018–19 tarjotaan ilmaiset kahvit koko kauden ajan kaikille katsojille.

Vaasalaisten ensimmäinen kotiottelu Liigan runkosarjassa pelataan perjantaina 14. syyskuuta. Toinen kotiottelu on vuorossa heti tiistaina 18. syyskuuta. Näinä pelipäivinä ilmaista kahvia on ensimmäisen kerran tarjolla.

– Vieraille tarjotaan yleensä jotain, kun ne tulevat kylään. Meidän kodissa Kuparisaaressa haluttiin myös tarjota jotain ja tästä syntyi tämä idea yhdessä Vasabladetin kanssa, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo.

– Kioskijonot erätauolla on haaste monessa ottelussa. Tällä tavalla saadaan myös osittain helpotusta ruuhkiin, kun pystytään ohjaamaan kahvin ystävät suoraan itsepalvelupisteille.

Päivän lehti luetaan usein kahvikuppi kädessä ja tästä ajatuksesta jalostui ilmaiset ottelukahvit.

– Tämä on uusi päänavaus markkinointiyhteistyölle ja molemmat osapuolet kokevat, että tästä on hyöty omalle liiketoiminnalle. Sportille sujuvampi palvelukokonaisuus ja Vasabladet tavoittaa konkreettisesti vajaat 100 000 potentiaalista lukijaa kauden aikana, Kurtén jatkaa.

>> Katso kaikki Sportin kotiottelut


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen